Sony Ericsson XPERIA X8

Anmeldelse

Sony Ericsson XPERIA X8 anmeldelse

HAR DU ventet på en touchmobil med mange funktioner og lækkert design? Vent ikke længere – må vi præsentere Sony Ericsson X8.

ADVARSEL: Du bliver måske forelsket i XPERIA X8

Elektronikgiganten SE udkom tidligere på året med en lignende telefon i form af X10 Mini (og senere X10 Mini Pro, hvor ”Pro”’et betyder udklappelig QWERTY tastatur) og kigger vi en smule længere tilbage, husker du nok den store XPERIA X10? De tre nævnte mobiler, kan man argumentere for henvendte sig til et lettere præget niche marked. Den store X10 henvendte sig til personer med en forkærlighed for håndholdte PCer, mens den lille X10 Mini henvender sig til dem der ønsker en touchmobil, som kan gemmes væk hvor det skal være.

X8’eren kan mange af de samme ting som de to ovennævnte, men det fantastiske ved X8 er:

a) X8 er billigere end både XPERIA X10 og X10 Mini
b) X8 er ikke klodset som XPERIA X10 og har større skærm end X10 Mini

SE X10 Mini (og Mini Pro) har indtil videre været kæmpe salgssucceser. Sony Ericsson X8 tager alt det fede fra både den store og lille udgave af XPERIA serien og sammenfatter i en mobil.

Sammenligning mellem XPERIA X8 og X10 mini
Sammenligning mellem Sony Ericsson XPERIA X8 og X10 Mini

Design og XPERIA X8 layout

X8’eren er en kompakt telefon, som på ingen måde når størrelserne, som fx de nyere HTC smartphones arbejder med (fx som den kommende HTC Desire HD). Telefonen måler 99 x 54 x 15 mm, hvilket er omkring 15-16 mm længere end den nærmeste konkurrent, SE X10 Mini.

Udseendemæssigt minder den om X10 Mini, idet den har de let afrundede kanter i både top og bund, samt de tre obligatoriske knapper i bunden, som hhv. tager sig af menuen, startskærm og tilbage-knap. Telefonen er dog ikke så ”kantet” som X10 Mini’en, hvilket er positivt.

Skærmen

Men bare rolig. Der er en grund til de ekstra millimeter og det skyldes såmænd at der er implementeret en 3” kapacitiv trykfølsom skærm, i stedet for den noget mindre 2,5” hos X10 Mini. Det lyder måske ikke af så meget, men det ses tydeligt!

Selvom skærmen kun er vokset med lidt under en centimeter fra X10 Mini, er opløsningen fordoblet! Det betyder klarerer billedet og sprød tekst (og det gør det også væsentligt nemmere at ramme de virtuelle taster).

Farver

X8 fås som udgangspunkt i hvid, en Sony Ericsson har valgt at lave nogle af dens covere i funky farver. Farverne er bl.a. fade-til mørkeblå og pink! Jeg siger dig, det giver et sprælsk, frækt look som ikke ses hos mange andre modeller! (Vær beredt på misundelige blikke).

Se billede nedenfor, vær dog lige opmærksom på, at det ikke er sikkert samtlige udbydere fører alle farver (det kan godt betale sig lige at forhøre dig hos forhandleren):

Sony Ericsson X8 covers

Knapper, output og andre udgange

Som de andre i XPERIA serien, har X8 ingen knapper på venstre side, som er hel bar. Højre side er prydet med volumen og kameraknapperne. I toppen af telefonen finder du powerknapper, som i øvrigt fungerer som skærmlåsen (meget handy når man har med trykfølsomme mobiler at gøre, at skærmen kan ”aflåses”).

Den seneste tid har vi stort set ikke set andet end 3,5 mm audio jack kompatible mobiltelefoner blive lanceret og det ville da være dumt hvis X8 skulle være en undtagelse, ikke? Du skal selvfølgelig ikke snydes, hvilket betyder, at med 3,5 mm jack kan du gøre brug af dine almindelige hovedtelefoner eller earplugs. Til venstre for audio jack stikket, finder du microUSB porten, som bl.a. bruges til overførsel af filer til/fra computeren eller andre elektroniske enheder.

Funktioner, features og andre lækkerier

Ligesom de andre i XPERIA serien, er X8’eren en Android mobil, som bekendt er det mobile styresystem fra søgegiganten Google. X8 kører på Android 1.6 (fra fabrikken), men med mulighed for umiddelbar opgradering til Android 2.1. Styresystemet er hurtigt og med god respons, som gør navigering rundt i menuen til en leg.

Android har en funktion i form af en notifikationsbjælke, som ligger i toppen af skærmen. Her kan du aflæse vitale info for mobilen, som fx batteristatus, signalstyrke, missede opkalde og andet. Trykker du, hives en fuld skærm ned som forklarer i dybere detaljer. Simpelt, men smart, og du sidder dermed ikke tilbage med følelsen af at din telefon holder noget hemmeligt for dig.

Som tidligere nævnt, er der rent specifikationsmæssigt ikke den store forskel på den mindre, men dyrere X10 Mini og X8, udover at X8 både har større skærm og dobbelt så mange pixels. Men de to mobiler deler også processor, hvilket er hjertet i telefonen. Det skal siges at denne CPU passer yderst perfekt til X8, idet telefonen er lyn hurtig at navigere i uden nogen form for ”lag” eller hakken.

Sony Ericsson X8 hvid

MMS, SMS og e-mail er let og enkelt med det virtuelle QWERTY tastatur. Og fordi skærmen lige er dét større end hos X10 Mini er det også nemmere at ramme ”tasterne”. Bare vend skærmen og tastaturet ligger sig vandret, så du automatisk får mere skriveplads. Sendte og modtaget SMS’er vises i threaded view, dvs. at beskederne bliver vist som en ”samtale” frem for bare sendte og modtaget. Meget smart detalje og giver glimrende overblik.

Mobilen har desuden musikafspiller til dine MP3’er og der findes ligeledes indbygget FM radio, som også har RDS (trafikradio) – selvfølgelig i stereo!

På telefonens bagside finder du et 3 megapixel kamera, som tager billeder i opløsningen 2048 x 1536 pixels. Selvom vi godt kunne have ønsket os et 5 megapixel kamera, som hos X10 Mini, er det mere end OK når man kigger på prisskiltet, som kan være op til omkring 1000 kr. billigere end den anden Mini mobil.

Ganske som hos de andre XPERIA modeller, får du med X8’eren både indbygget GPS (som desuden understøtter geo-tagging på billeder du tager) såvel som aGPS support. Mobilen har ydermere både Bluetooth, WiFi (trådløs internet, så du kan logge på nettet hjemme ganske gratis), microSD (2 GB er inkluderet), hurtigt internet, digitalt kompas og flere af Sony Ericssons egne programmer som TrackID.

Er du til Facebook, kan du let ”connecte” vha. Facebook applikationen. Og for resten, når der nu er tale om en Androidbaseret mobiltelefon, har du naturligvis adgang til Android Market, hvor du kan hente tusindvis af andre fede applikationer!

Sammenligning mellem Sony Ericsson XPERIA X10, X8, X10 Mini og X10 Mini Pro
Sammenligning mellem Sony Ericsson XPERIA X10, X8, X10 Mini og X10 Mini Pro

Samlet vurdering for Sony Ericsson X8

Der er ingen tvivl om at X8 kommer til at blive en øjeblikkelig bestseller. X10 Mini, som der sammenlignes en del med i anmeldelsen, har hidtil været en kanon salgssucces. X8 inkorporerer mange af X10 Mini’s funktioner, men hvor den anden kan synes en tand for lille, har X8 lige fået 1½ cm mere at gøre godt med. Det er ikke kun telefonen der er blevet en anelse længere, men ligeledes skærmen.

Faktisk gør de ekstra millimeter skærm, at opløsningen fordobles! Det betyder helt sprød tekst for dig og super klare billeder, som ikke irriterer øjet med uklare motiver.

X8 har desuden alt hvad en moderne smartphones bør have, som f.eks. WiFi (trådløst internet), indbygget GPS, 2 GB hukommelse, microUSB, Bluetooth, kapacitiv touchskærm, FM radio, hurtig processor, 3,5 mm audio jack stik til dine alm., hovedtelefoner og meget mere. Bestemt en mobil i verdensklasse og det bedste af det hele: Betydelig billigere end dens søstermobiler i XPERIA serien!

Specifikationer

Specifikationer

Netværk
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 900 / 2100
HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

Størrelse
Dimensions 99 x 54 x 15 mm
Weight 104 g

Skærm
Type TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Size 320 x 480 pixels, 3.0 inches
– Scratch-resistant surface
– Accelerometer sensor for UI auto-rotate
– Timescape UI

Lyd
Alert types Vibration, MP3 ringtones
Speakerphone Yes
– 3.5 mm audio jack

Hukommelse
Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
Call records Practically unlimited
Internal 128 MB
Card slot microSD, up to 16GB, 2GB included

Datamuligheder
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 – 48 kbps
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G HSDPA
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0 microUSB

Kamera
Primary 3.15 MP, 2048×1536 pixels
Features Geo-tagging
Video Yes, VGA@30fps

Styresystem, features og funktioner
OS Android OS, v1.6 (Donut)
CPU 600 MHz processor
Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, Push email, IM
Browser HTML
Radio Stereo FM radio with RDS
Games Yes
Colors White, Dark Blue/ White, Aqua Blue/ White, Pink/ White, Silver/ White
GPS Yes, with A-GPS support
Java Yes, via third-party application
– Digital compass
– MP4/H.263/H.264/WMV player
– MP3/eAAC+/WMA/WAV player
– TrackID music recognition
– Google Search, Maps, Gmail,
YouTube, Calendar, Google Talk
– Facebook app

Batteri
Standard battery, Li-Po 1200 mAh

72 tanker om “Sony Ericsson XPERIA X8”

 1. Hej,
  Æv har for nylig købt “mini”, og vil gerne have denne. Jeg har kun brugt den i nogle få dage, men er der nogen der ved om jeg kan få den “byttet” med X8? Den har selfølgelig ikke ridser osv.

  På forhånd tak

  1. Hej Julie,

   Ultimativt er det noget du bør tale med forhandleren om, men jeg tror umiddelbart ikke det kan lade sig gøre. Måske hvis de har service ud over det sædvanlige, men jeg tror ikke du skal regne med det. Hvad med evt. at sælge den og så købe X8’eren bagefter? 🙂

 2. Hej Julie.
  Hvis du kan pakke den sammen så forhandleren ikke kan se at den har været brugt, så har du altid den mulighed at benytte dig af de 14 dages fuld returret som alle forhandlere tilbyder. vel og mærket hvis den ikke er mærket af dit brug.

  mvh Søren.

 3. Jeg undre mig lidt over at den her mobil, er så billig
  (set hos call-me) i forhold til x10 mini´erne.
  En anden ting er, at lige nu bruger jeg min SE Naite som modem på min bærbar, kan jeg også det med en SE X8.
  Har overvejet et usb-modem ,men det er begrænset hvor meget luksus man kan få ud af ens SU 😀

  1. Hej Stephan,

   Du har ganske ret — X8’eren er en del billigere end X10 Mini (og pro udgaven), og det skyldes bl.a. det lidt mindre kamera på 3,2 megapixel. Hvis du spørger mig, er det dog et ganske fornuftigt kompromis. Kameraet er jo på ingen måde et dårligt kamera, se blot dette billede som er taget med mobilen (klik for større):

   Mht. dit andet spørgsmål, så har den modem connectivity. Jeg vender lige tilbage med mere info om du kan bruge den på din bærbar.

 4. jeg har selv en x10 mini jeg er dog meget glad for min den har så nogle mangler 🙁 men er der stor forskel på de 2 ? syns x8 er fed 🙂

 5. Hej. Jeg har haft min x8 i en uges tid nu og kan kun anbefale den!
  Jeg har kunnet sammenligne den med HTCs desire og Nokias 5800 express og x8eren udmærker sig ved:
  -lang batterilevetid (de to andre dør efter en halv dag)+ at den kun tager ca.3 kvarter i laderen.
  -super overskueligt styresystem, hvor SEs egne små inputs faktisk virker fint.
  -God adressebog, som ikke roder tingene sammen (her er desire lidt pudsig)
  -dansk qwievty med æøå (dette har desire ikke!)
  -prisen på lige godt 1500 kr. betyder at du kan skylle ca. 3 stk. ud i toilettet før det har kostet dig en iPhone.
  -Flash
  På den negative side er skærmen en anelse uresponssiv nederst og kalenderen mangler, i hvert fald i min optik, en oversigt over dagens begivenheder, men det er vist en Android twitch. Skærmen er lidt til den lille side, hvilket gør smser og emails en anelse svære at komme igennem, der er heldigvis en god ordbog som hjælper en og kommer med god bud på hvad man ville have skrevet hvis ens fingre var en stylus pen.

  mht. Nokiaen en beskeden klar: don´t go there!!! symbian styresystemet er kummerligt og den rummer ingen fornuftig integrering med sociale netværk og lignende. Selvom den nærmest ikke bliver brugt har den det bedst i selskab med sin lader.

  lidt public service i smartphone junglen.
  -Frey

 6. Jeg søger en ny mobil, da min den gamle, er ved at være lidt brugt.
  Jeg står imelem den her og LG GT540 Optimus/Swift og kan ikke rigtig bestemme mig. Har haft SE i længere tid og har hørt at LG har nemt ved at gå i stykker. Håber derfor måske at få noget hjælp (:
  Mvh

 7. Nogen der ved om man kan få T9 ordbog til X8? Super telefon, er meget glad for den, savner bare større taster når jeg sms’er 🙂

 8. Hej er der nogen der kan smide et billede af noget SMS information ind?
  Tænker på hvordan det både ser ud med qwerty og normalt tastatur samt hvordan threaded view ser ud i denne sag.

 9. Jeg har slemt brug for en ny mobil, og er meget interesseret i X8! Men jeg er i tvivl om:
  -Har den præcis det samme SMS-system som X10 mini(f.eks.T9 ordbog)?

 10. X8 er en super mobil!!!! Men kan man ikke få den i sort? Eller kommer den snart i sort? Hvis ikke, vil du (redaktør) så ikke sørge for at den kommer? Vi er ret mange der aller helst vil have den i sort!

 11. Den har IKKE samme sms system som x10, den har fuldt tastatur som iPhone. Jeg har selv købt mig X8’eren for et par dage siden, men jeg har købt og installeret en app der hedder “smart keyboard pro”, det kostede mig 18 kr. – Man kan også starte med en prøve, men der fungere ÆØ og Å ikke særligt godt. Men vil sige det fungerer perfekt med det keyboard. Der er utroligt mange instillinger, så man skal lige finde ud af hvordan man bedst selv kan li’ det. – og så kan der gratis installeres dansk ordbog (Danish for smart keyboard), som også fungerer godt og har rigtigt mange ord og navne!

  – Jeg vil også gerne vide om man kan, og hvordan man vælger nyt tema, for umiddelbart kan jeg kun finde ud af at skifte baggrund? Nogle gode fifs?

  – Man kan ikke få den i sort. Du kan se alle farverne længere oppe. Man kan jo aldrig vide med sony ericsson?
  Men kan se at man til x10’eren kan købe masser af uoriginale covers online. Måske der også snart kommer det til X8’eren!?

  Vil slutte af med at sige at jeg allerede er meget glad for min! Den kan alt hvad jeg har brug for! Det eneste jeg ikke synes er optimalt er kalenderfunktionen, men der kan man så downloade tons af apps der retter lidt op på det.

 12. Er der nogen der ved om man kan få et beskyttelses cover til den?
  Spurgte i de lokale forhandlere, og ingen ved det…..

  Jeg har det med at tabe den, så ku være utrolig godt at have lidt beskyttelse!
  jeg snakker ikke om de der plastikhinder (jo, også lidt dem..) Men mest om de covers man kan få til fx iphone, gerne i læder-ting.

  Melissa.

 13. heej fik en i sidste uge, den er bare VILD fed. 🙂 men kan man få tastatur ligesom en mobil med knapper ??? skal man købe en apps for at få det??

 14. Nogen der kan hjælpe mig med min X8.. Vil vildt gerne have et alm. T9 tastatur på den.. hvor kan jeg finde den, og hvordan får man lige downloadet den til mobilen?
  Har fundet en masse på engelsk, men er lidt usikker på alle de fremmedeord de bruger, og er ikk ligefrem it-nørd nok til at forstå det..:-)
  Er lidt grøn i det med fancy mobiler, og vil helst ikke gøre noget forkert, så jeg ødelægger mobilen..:-)

 15. Virker fantastisk og hurtig
  Har dog ikke haft held til at download og installere noget som helst gratis fra Market, speciel PdaNet så jeg kan koble min PC på nettet via telefonens 3G net.

 16. Fandt løsningen efter opgrade til Android 2.1:
  Telefonen kan kun installere apps fra market, hvis den er koblet på WLAN. Apps kan ikke installeres, hvis den er koblet på 3G nettet

 17. NYT TASTATUR, STEP BY STEP:
  Sådan installerer du t9 tastatur: smart keyboard pro på x8’eren:
  Søg efter “smart keyboard pro” på android marked. Køb og installer.

  Herefter søger på efter “danish for smart keyboard”, installer det, og evt. også “english for smart keyboard”.

  Når det er installeret skal man selvfølgelig acceptere de ting der kommer frem som ved så mange andre apps.

  Herefter skal man finde frem til settings(mener faktisk det kommer frem når man har installeret det), herefter vælge instillinger for smart keyboard pro, gå ind under “general settings”, herefter “portrait mode”, hvor man vælger “t9”.

  Herefter går man ind i beskeder og begynder “skrivning”, holder fingeren nede på tekstfeltet, så kommer der nogle muligheder frem,vælg “inputmetode”, og herefter vælg “smart keyboard pro”. – Så virker det, og man kan gå ind i instillinger for at vælge præcis hvordan man ønsker tastaturet skal virke og se ud. – virkelig mange muligheder. Prøv jer frem!

  Man tilføjer ord til ordbogen ved at trykke på “t9” knappen i tastaturet (så er ordbog valgt fra) skriver ordet på gammeldags måde, og når ordet er skrevet holder man fingeren nede på ordet i den linje lige over tastaturet (og lige under tekstfeltet), efter et par sekunder skulle den gerne skrive at ordet er gemt, og man kan nu tilvælge t9 igen =)

 18. Hej trine

  Det du beskriver der er det et mobiltastatur? altså ligeson på fx htc tatto altså så man ikke har det der mærkelige tastaur jeg har nemlig meget svært ved at skrive på det tastatur og vil meget gerne have det “mormale” fik at vide fra sony ericssons kundeservice at man kunne downloade det men hvor og hvordan?

  mvh Diana

 19. Hej.
  Jeg fik denne mega fede mobil i julegave. Men jeg tænkte på, hvordan logger man på nettet, via det trådløse internet som man har hjemme? Jeg vil nemlig gerne være helt sikker på, hvordan inden det koster mig dyrt! 🙂
  Og så tænkte jeg på, hvordan man opgradere den til 2.1?

 20. hej trine . min siger at alle er installeret men den kommer ikke op hvro man kan vælge det ? har du en ide til hvorfor? har fuldt det du skrev her inde?

  hilsen mia 😀

 21. hejsa!
  Er der nogen der ved om man kan skifte tema på experia X8? vil meget gerne have flere temaer end det der er.

  hilsen M

 22. Heej.
  har fået min for mindre end en uge siden syndes den er mega fed ville gerne skifte tema men kan ikke rigtigt finde nogen på mobilen så tænkte om man måske kunne hente nogen og så lægge dem ind på mobilen.

  når jeg tager billeder på min mobil lægger den det på telefonens hukommelse og ikke på mit micoSD kort. hvorfor eller hvordan får man den til det.?

 23. Stine (eller en anden) – hvis du ikke har opdateret til 2,1 kan du så fortælle mig hvad det program hedder hvor man selv kan lave sin egen baggrund, med forskellige farver og former? Det er ikke med når man opdatere.
  Er der nogen der ved hvad jeg mener? 🙂

 24. Jeg har lige købt og opdateret min X8 til Android 2.1 – det giver en væsentligt mere smidig telefon – en fornøjelse at arbejde med 🙂

  I stedet for T9 (som jeg prøvede først), har jeg valgt at bruge SlideIt – som også kan fås i en demoversion. Det er genialt hurtigt at kunne slide fra bogstav til bogstav.

  Kan hentes her: https://market.android.com/search?q=slideit

  Husk at installere dansk sprogpakke…..

 25. Hej!

  Jeg er ikk så meget inde i alt det her moderne telefoni!
  Hvordan ser jeg hvilket operativt system telefonen har? Er den født med 1,6 eller var det bare de første af dem?
  Hvordan opgraderer jeg til 2,1 versionen??

  1. Hej Solveig,
   Om den har Android 1.6 eller ej, kommer lidt an på hvilken version du køber og hos hvilken forhandler. Vil gå ud fra de fleste kommer opdateret med min. version 2.1, men det er nok en god idé at høre dem hos pågældende forhandler. Om ikke andet, så kan du i hvert fald opdatere den!

 26. Tak for det…Det vil jeg lige finde ud af. syns jeg har læst èt eller andet sted, at det er 2.1….Men hvor ved jeg ikk ;0)

 27. Det første billede der er i artiklen, sammenlignes Sony Ericsson Xperia X8 med Xperia X10 mini, eller det er ihvertfald hvad der står. Sony Ericsson Xperia X8 sammenligens med Sony Ericsson Yendo på det billede.

  Da der bliver beskrevet om skærmen længere oppe i artiklen står der, “3” kapacitiv trykfølsom skærm”, hvor jeg tror du mener “3” kapacitiv BERØRINGSFØLSOM skærm” da trykfølsom er synonym for resistiv og berøringsfølsom er synonym for capacitiv.

  Capacitiv/berøringsfølsom : God – kræver kun en berøring, men der kan ikke benyttes en pen eller ligende.

  Resistiv/trykfølsom: Dårlig – kræver et lidt hårdt tryk, men der kan benyttes en pen eller ligende.

  Der var bare nogle fejl jeg opdagede. Ellers god lang anmeldelse, hvor der også bliver gået i dybden. 🙂

 28. Jeg får en x8 snart(Om 5dage fødeselsdag gave) men jeg vil ikke have den i hvid helst sort er der nogen der ved hvornår den sort version af x8 kommer ud??

  1. Hej Bettina,
   Det er en god mobil til forholdsvis billige penge. Rent hardwaremæssigt er den ikke i den ultra høje ende, men med det lave prisskilt er det heller ikke meningen 🙂 God fornøjelse

 29. Hej, jeres mobiler er super fede, men jeg synes at det er mærkeligt at I har så mange forskellige mobiler, for de er næsten de samme.

 30. Hej. Jeg synes de er fede. Jeg skal selv have en X8, men hvorfor er der så mange af de samme slags? Det gad jeg godt at vide. Men super fede mobiler

 31. går mobilen hurtig i stykker? jeg har tænkt mig og købe den men ved ikke jeg leder efter en telefon jeg kan spille meget på og god internet

  1. Hej Abu,

   Som med de fleste andre mobiler, går de sjældent “bare” i stykker. Behandl den ordenligt, og den vil virke for dig. Går den alligevel i stykker uden det direkte er din skyld, er det jo bare at indlevere den til reparation eller til en ombytter 🙂 Men helt konkret, nej, jeg har ikke hørt specifikke rapporter om at telefonen decideret nemt skulle gå itu.

   God fornøjelse med købet. Den er udstyret med Android platformen hvor der, som bekendt, kan hentes tusindvis af spil fra. Så det er bare om at komme igang!

 32. jeg har anskaffet mig en xperia neo, og nu er jeeg blevet nysgerig efter at vide om hvordan GPS funktionen og så virker til søs kan der tilføjes en app der tilføjer søkort og som gør det muligt at fastholde en lokalitet fiskegrej f.eks så man ken finde det igen ved hjælp af GPS ?

 33. Hej..Jeg har en experia x8, og jeg har et problem. Jeg kan finde og sende billeder som jeg selv har taget…Men jeg kan ikke gøre det samme med de billeder som jeg har i min indbakke. Jeg ville gerne have dem ind på min computer, eller på anden måde kune bruge dem? Men jeg kan ikke flytte rundt på dem…Nogen som kender et trick?

 34. Hej – når man downloader et T9 tastatur kommer der en advarsel frem, som siger, at ens koder osv. bliver “offentliggjort” for dem, der har lavet tastaturet- Er der nogle, der ved, om man bare skal accepterer? Den kommer fx frem, når man henter “smart keyboard pro”.
  Er det farligt at hente?

 35. Hej alle sammen
  jeg har en xperia x10 mini og syntes det er en af de bedste smartphones på marked lige nu.
  syntes også at xperia x8 er god men vis jeg skulle købe en af dem så ville jeg nok helst have en x10 mini 🙂

 36. Uanset køber jeg aldrig SE mere; havde x10 mini som var gemt i min jeans under en regnstorm som jeg cyklede igennem i et kvater en dag. Resultat var en våd x10 mini som ikke virkede bagefter. Under garenti kik’n fik jeg at vide den har været “i” vand! + photo “bevis” imod reklamation. Skal der ikke mere til? Basta, Sony Ericsson.

 37. Jeg har netop denne mobil, og er super glad for den. Det er den bedste mobil til meget billige penge. Hvis man skal sætte fingeren på noget er det ligesom i andmeldelsen at der skulle ha’ været bedre kamara. ¨
  Det er den første touch jeg har haft og det er en super god “begynder” mobil. 🙂

  KAN KUN ANBEFALES 😀

 38. æv har ikkke nogen mobil ikke godt vil har en men jeg må ikke får min mor siger nej og jeg er en pige på 12 år og kan i hjælpe mig pliz vis i er søde. vis i hjælpe mig så gie jers email

 39. Kan ikke gå på android marked med x8 – selvom vi har en google konto. Nogle bud på hvad der kan være galt?

 40. Hej jeg har haft en sony ericsson xperia x-8 i lang tid måske et år..Jeg er super glad for den rigtig glad for den og den koster ikke så meget jeg elsker den..! 🙂

  køb den er ikke så dyr jeg købte den til 800 kr. 🙂

 41. hej jeg elsker den her sony ericsson mobil den er rigtig god og den er ikke så dyr har lige fået den og jeg elsker den …!!:)

 42. jeg har en xperia 8, den er fast frosset efter jeg har tastet koden siger den kom med en ynglingsfilm spørgsmål
  hvordan sletter man alt til fabriks indstillinger når man ikke er inde i mobilen og jeg har prøvet alt fra nettet af muligheder

Skriv et svar