Betingelser for brug

Denne side er udarbejdet i forlængelse af Om og Privacy Policy siderne, med henblik på at skabe så stor gennemskuelighed som mulig. Det er vigtigt for os, at du, som forbruger, føler dig sikker når du besøger vores sider.

Mobilterminalen.dk (”Mobilterminalen”) henvender sig til den mobilinteresserede. Vi forsøger at være så fremme i skoene som muligt hvad angår alt mobilrelaterede og især præsentation af nye mobiltelefoner på det danske marked. En del af det journalistiske arbejder, som dagligt lægges i siden, tilgår i stor stil vores nyhedssektion, som søger at dække alt hvad der rører sig i mobilverdenen, hvilket vil sige at det ikke kun begrænser sig til Danmark. Nyhedssektionen er gratis at benytte sig af og kommentere på, men vi beder dig dog om ikke at kopiere vores tekster, da de er unikt udarbejdede specielt til Mobilterminalen.

Vi bruger hundredvis af kilder til at indhente relevant information, som derefter munder ud i nyhedsartikler. Vi forsøger naturligvis at indhente data og information fra så pålidelige kilder som muligt, men da der, i sagens natur, er tale og tredjepart sider, kan der til tider være tale om informationer som senere viser sig upålidelige. Skulle dette ske, og vi ikke selv opfanger fejlen, er du naturligvis mere end velkommen til at rette henvendelse til os. Vi bestræber os selvsagt på at levere aktuelle kvalitetsnyheder i det omfang det er muligt. Du er desuden også velkommen til at kontakte redaktionen skulle du have et fif til en god artikel. Mobilterminalen dækker desuden nye mobiler fra udvalgte danske forhandlere. Der er tale om kendte forhandlere, hvor de fleste bærer E-handelsfondens E-mærke (på indholdssiderne vil disse være markeret med E-mærke-logoet). Mobiltelefonerne er præsenteret sammen med en subjektiv anmeldelse og liste med priser fra udvalgte mobilforhandlere på nettet. Bemærk venligst, at der er tale om udvalgte mobiludbydere og listerne skal derfor ikke ses som fyldestgørende for hele mobilmarkedet. På selvsamme indholdssider, hvor listen med mobiludbydere findes, er der mulighed for at arrangere disse ud fra angivne kriterier, såsom Mobil pris, Udbyder, Info etc. Bemærk, at der ikke nødvendigvis er tale om sammenligninger, da de forskellige udbydere tilbyder abonnementer med forskelligt indhold. Dette tilbydes normalvis med henblik på at skræddersy abonnementet til dit forbrug. Det er dit eget ansvar at undersøge abonnementsvilkår m.m. på de respektive udbyderes hjemmesider.

På Mobilterminalen har du mulighed for at bruge søgefunktionen, som du finder øverst til højre på siden. Søgefunktionen søger i indholdet på Mobilterminalen ud fra en algoritme, som har til hensigt at præsentere brugeren (dig) for de mest relevante resultater muligt. Mobilterminalen er ikke ansvarlig for de søgninger der bliver foretaget på siden og der stilles ingen garanti for nøjagtigheden ved søgninger. På indholdssider har du ligeledes mulighed for brug af kommentarfeltet til at stille spørgsmål til redaktionen og andre brugere. Vi forbeholder os retten til ikke at godkende kommentarer, hvis der f.eks. er tale om, men ikke begrænset til, annoncering af lignende sider uden samtykke, hadefulde beskeder, racistiske udtalelser og personangreb. Mobilterminalen er ikke ansvarlig for produkter solgt gennem siden, da Mobilterminalen udelukkende fungerer som guide. Mobilterminalen fralægger sig ethvert ansvar for produktinformation og priser og det kan derfor anbefales på det kraftigste at du selv undersøger priser, produktinformation samt abonnementsvilkår hos den pågældende udbyder. Mobilterminalen frasiger sig ethvert ansvar og erstatning i forbindelse med brug af vores service. Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at kontakte os. Vi håber du nyder dit ophold på Mobilterminalen.

Skriv et svar