Om

Mobilterminalen omfatter både video, billeder, gallerier, anmeldelser og billige udvalgte online forhandlere. At gode priser på nettet, kan være uoverskueligt og tidskrævende, så vi har gjort noget af arbejdet for dig.

På de følgende sider har vi inddelt mobiltelefonerne efter producent (mærke), hvilket giver dig let adgang til at finde modellen der passer netop dig. Mobilterminalen søger at vejlede, og sætter derfor stor pris på at høre fra dig. Hver mobilside er udstyret med en kommentarboks hvor du kan give din mening til kende, for det pågældende produkt.

Vi guider dig indenfor alle de store kendte mærker, såsom Nokia, Sony Ericsson, Samsung, HTC, LG og andre. Vi stræber efter at give dig billige mobiler, med dertil tilhørende billige abonnementer.

Mobilterminalen kan ikke holdes til ansvar for solgte produkter, da vi fungerer udelukkende som guide. Mobilterminalen fralægger sig ethvert ansvar for produktinformation og priser. Det er ikke tilladt at reklamere for lignende services/sider i kommentarer og Mobilterminalen forbeholder sig retten til at redigere i kommentaren, skulle dette forekomme. Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. I så fald, benyt venligst kontakt formularen.