LG Optimus 4X HD lander i Europa denne måned

Så er der endnu et quad-core monster på vej på telefonmarkedet har i vores lokale nabolag. Eller ihvertfald nogenlunde tæt på.

Vi har tidligere snakket om LG’s Optimus 4X HD telefon, som skal være LG’s nyeste flagskib på telefonmarkedet. Med Samsung ude med deres Galaxy S3, og HTC ude med deres One X (anmeldelse her), så er det endnu engang LG’s tur til at vise hvad de kan når det drejer sig om at designe on top-of-the-line smartphone med både stor skærm, stor ydelse og stor pris.

LG kan nu meddele at telefonen vil lande i 11 europæiske lande den her måned. Historien melder desværre intet om at Danmark skulle være et af dem, men de fem første lande der får telefonen er Tyskland, Holland, Sverige, Storbritannien og Italien. Dette betyder at selvom Danmark ikke er en del af de sidste 6 lande (hvilket vi dog sandsynligvis er), så er der stadigvæk mulighed for at man kan hoppe over til et var vores to næreste nabolande og købe en 4X HD der.

Ligesom HTC One X er Optimus 4X en Tegra 3 telefon (forgængeren Optimus 2X var første dual-core smartphone i verden og benyttede ligeledes Tegra 2, og som navnet antyder er 4,7″ skærmen en HD skærm af typen IPS LCD med en opløsning på 1280 x 720. Telefonen kommer med Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), 16 GB intern hukommelse (mindre end One X, men 4X har microSD hvilket One X mangler), 8 megapixel kamera med backside illumination og LED blitz, og telefonen er ligesom One X kun 8,9 mm tyk. LG har dog udtalt at de har haft stor fokus på batterilevetid, og vil derfor bl.a. opdatere telefonen i fremtiden til at køre i en såkaldt ECO tilstand der skal spare yderligere batteri. Hvordan dette helt præcist kommer til at fungere ved vi ikke da vores kilde er oversat fra koreansk. 4X HD kommer dog med et 2.150 mAh batteri, hvilket er større end det 1.800 mAh batteri der er i One X, så er batterilevetid centralt for dig, så er 4X HD godt fra start, specielt med Tegra 3’s særlige 5. kerne der er designet til strømbesparelse når telefonen ikke er aktivt i brug.

LG har sidst men ikke mindst lovet en overraskelse i forbindelse med lanceringen af telefonen. Hvad dette er må vi vente at se!

Kilde: LG News Room (oversat)

Skriv et svar