Facebook-telefonen kan se sådan her ud

Det er på nuværende tidspunkt umuligt at sige om de oprindelige planer for en Facebook-smartphone nogensinde bliver til virkelighed. Men bliver den nogensinde til virkelighed kan den muligvis se sådan her ud.

Designeren Michal Bonikowski har været i sving og har givet sit bud på hvordan en Facebook-telefon muligvis kommer til at se ud hvis Facebook – før eller senere – vælger at realisere drømmen om en Facebook-smartphone. Ifølge Michals design, så har han visioneret at telefonen kommer med en stor skærm, at der kan købes en oplader-dock til den, samt at den vil være relativt flad og i Facebook-farver.

[Tryk på hvert billede for stor version]

Om Facebook-telefonen nogensinde kommer er som sagt stadigvæk usikkert. Den oprindelige Facebook-telefon er bekræftet til at have været under udvikling for to år siden, men at problemer med udviklingen gjorde at Facebook valgte at stoppe. Samtidigt blev det rapporteret andre steder at Facebook arbejdede sammen med HTC på et telefon-projekt med kodenavnet Buffy, hvilket vi dog ikke har hørt om siden. HTC har dog tidligere designet telefoner med dedikerede selvlysende Facebook-knapper.

Ifølge specifikationerne til Michals design vil hans Facebook-koncepttelefon have en 4,2″ skærm, et 5 megapixel frontkamera og 8 megapixel bagkamera. Vi har dog stadigvæk svært ved at se hvem en Facebook-designet smartphone appelerer til. Siden alle moderne smartphones allerede har mulighed for Facebook, samt at de ofte kommer med deres egen integration med det sociale netværk.

Facebook har i samme omgang netop annonceret at de vil til at tjene penge på mobile brugere ved at vise reklamer i diverse Facebook-applikationer. Facebook har tidligere haft problemer med hvordan de skulle formå at fremskaffe stabil indtjening på mobilbrugere af tjenesten, da disse ikke har fået vist reklamer tidligere ligesom PC-brugere under normale omstændigheder gør. Reklamerne vil blive vist i brugerens “nyhedsstrøm” (hvor man kan se venners indlæg og statusopdateringer) inden længe.

Du kan se resten af Michal Bonikowskis designbilleder her.

Skriv et svar