De første iPhone 4S anmeldelser ruller ind – Og Siri giver et par sjove svar

Opdatering: Mobilterminalens iPhone 4S-anmeldelse er nu aktiv. Læs vores vurdering af apples nye telefon her.

Der var utvivlsomt mange som var skuffede over at det kun blev en iPhone 4S, og ikke en iPhone 5, der blev fremvist af Apple for små 10 dage siden. Men nu er telefonen til salg, og folk eksperimenterer vildt, samt at de første anmeldelser allerede begynder at rulle ind.

Hjemmesiden T3 har bl.a. haft et kig på 4S’eren i god tid før alle andre. De bemærker bl.a. at Apples garanti for bedre antennakvalitet skinder igennem. Bl.a. var de i stand til at få højere internethastigheder på 3G end på iPhone 4, og alt virkede meget hurtigere (hvilket er til at forvente når der også sidder en A5 chip i enheden). De roser den større batterilevetid, iCloud, kameraet, at telefonen nu kommer i en 64 GB version, og konkluderer at Apple har designet deres bedste telefon til dato. De konkluderer dog også samtidigt at det nok ikke er alle iPhone 4 ejere der ser det nødvendigt at opgradere her og nu. I USA hvor bindingsperioden på telefoner kan være op til to år kan iPhone 3GS’ejere dog nok sandsynligvis overtales til at opgradere da deres bindingsperiode enten er udløbet eller er ved at udløbe.

TechRadar kommer nogenlunde frem til samme konklusioner. De ser 4S som en fantastisk telefon, men som nok ikke alle vil opgradere til, og roser samtidigt også den nye antenne, kameraet og den hurtigere A5 processor. Begge anmeldelser havde gerne set at de kunne teste A5’processorens grafikegenskaber på en række spil, men desværre er der ikke titler ude lige pt. som er designet til at drage fuld fordel af grafikchippen i A5. Infinity Blade 2 er dog lige om hjørnet, så mon ikke vi kan give et indblik snart?

Sidst men ikke mindst er de to anmeldelser begge meget imponeret over Siri. TechRadar bemærker bl.a. at selvom voice-teknologi på ingen måde er en ny ting, så er det Siris evne til faktisk at forstå konteksten bag ens ord der transformerer denne feature fra noget som er “cool” til noget som faktisk er “brugbart”. Bl.a. forsøgte de i den ene anmeldelse at bede Siri ringe personens kone op, hvorefter Siri spørger hvem konen var i telefonens kontaktbog, hvilket Siri så husker fremadrettet. Hvad der måske kommer som en endnu større overraskelse er at assistenten faktisk har humor. Folk er allerede begyndt at stille mange forskellige underlige spørgsmål, og i mere end få tilfælde er Siri i stand til at tage at komme med et svar… også selvom det måske ikke helt var det forventede. Der er allerede oprettet en blog ved navn Shit That Siri Says, og vi bringer herunder et par uddrag.

1 tanke om “De første iPhone 4S anmeldelser ruller ind – Og Siri giver et par sjove svar”

Skriv et svar