Samsung Galaxy S

samsung-galaxy-s-billig

Anmeldelse

Samsung Galaxy S anmeldelse

Det er knap så ofte at vi anmelder Samsung mobiler på Mobilterminalen, men når der produceres en mobil af så høj kvalitet, som det er tilfældet hos Galaxy S, kan man næsten ikke andet end at nævne den. Samsung har nemlig præsteret at tage kampen op med både HTC og Apple med deres nye svar på en super-touchmobil. Som det ses hos langt de fleste nye HTC touchmobiler, kører Galaxy S ligeledes på Googles Android styresystem version 2.1. Man kan roligt sige at den nye skønhed fra Samsung er en af de bedste smartphones på markedet i dag, i hvert fald på papiret. Vi tager et kig på nogle af de imponerende specifikationer nedenfor.

Funktioner og features

Android 2.1 fra Google, er styresystemet Galaxy S er udstyret med og ligesom med de fleste andre nyere Android 2.1 telefoner på markedet, er denne både hurtig og utrolig brugerdefinerbar, idet alle de 7 ”home” skærme kan ændres, så de passer perfekt til den individuelle (dig!). Det har altid været et af Androids mål, og det bliver udført til fulde hos denne Samsung. Du kan selv vælge hvad du ønsker på disse skærme, hvor du f.eks. kan vælge mellem diverse widgets, apps og genveje.

Displayet er af fantastisk kvalitet, et såkaldt ”Super AMOLED” (som også ses hos den lignende mobil Wave som også er fra Samsung), som desuden måler 4” i diagonalen med en opløsning på massive 480 x 800 pixels. Skærmen er endnu mere lysstærk end HTC Desire og det siger ikke så lidt. Du kan se skærmen på billedet herunder:

Skærmen på Samsung Galaxy S er fremragende

Mobilen kører på Samsungs 1GHz ”Hummingbird” processor, som gør mobilen, ifølge undersøgelser, til den hurtigste Android mobil på markedet p.t. Der forefindes intet irriterende ”lag” eller hakkeri når man navigerer rundt på telefonen. Du får desuden WiFi, som er lynhurtigt også (på niveau med HTC Desire og den nye iPhone 4).

Den har et fremragende kamera på 5 megapixel til klare, sprøde billeder og den optager i 720p med hele 30 fps (frames per second). Opkaldskvalitet er ligeledes i den gode ende, idet der er god lyd i højtalerne. Det nye ”Swype” tastatur er præinstillet på den. Swype fungerer ved at, i stedet for at ”tappe” på de virtuelle knapper, så kører du fingeren henover skærmen. Det er både en hurtig og nem måde at skrive på, men også meget intuitivt, da det giver et bedre overblik.

set-fra-hoejre

Derudover får du bl.a. 3,5 mm audio jack stik til dine almindelige hovedtelefoner, 8 GB hukommelse, trådløst internet (WiFi), Bluetooth, USB (microUSB), SMS i ”threaded view” – dvs. SMS beskeder vises som en samtale, frem for den mere klassiske præsentation, hvor beskederne er lokaliseret i hhv. indbakke og sendte. Galaxy S er også udstyret med stereo FM radio med indbygget RDS, digitalt kompas, T9 ordbog, 5 megapixel kamera og ikke mindst GPS, som du kan bruge til navigation.

Design

Galaxy S fra Samsung er en æstetisk flot telefon. Det første der møder dine øjne er den gigantiske 4 tommer AMOLED skærm, som både er en fryd at se på i tændt og slukket tilstand. Den har en ydre ”ramme” som er lettere buet (lidt ligesom vi så hos iPhone 3GS) og så har den en fræk ”hage” i form af bunden af mobilen der peger lettere bagud. Det er dog ikke noget man bemærker når man holder telefonen. Mobiltelefonen er lavet i et blankt finish, og er ellers af minimalistisk udseende.

Samsung S liggende - set bagfra

Samlet vurdering for Samsung Galaxy S

Galaxy S er mobilen for dig som ikke ønsker at gå på kompromis med funktionalitet og design. På papiret er Galaxy S en af de mest ”speccet” mobiler på markedet, forstået på den måde at den trumfer næsten alle konkurrenter med dens specifikationer. Med denne model får du alt lige fra Wifi (trådløst net) til digitalt kompas og så ellers stort set alt imellem. Nogle af hovedargumenterne for at købe den, ser således ud:

 • 4” 16 mio. farver Super AMOLED capacitive touchskærm
 • Googles Android 2.1 (Éclair) styresystem
 • 1 GHz Hummingbird processor, som gør telefonen ekstrem hurtig
 • Understøttelse af microUSB og Bluetooth m.m.
 • 5 megapixel kamera og evne til at optage i 720p (high definition)
 • Indbygget GPS
 • Radio med indbygget trafikradio (RDS)
 • Diverse kontor-applikationer
 • Intuitivt ”Swype” tastatur til beskeder og e-mails

Specifikationer

Galaxy S specifikationer

Netværk
HSUPA 900/1900/2100
EDGE/GPRS 850/ 900/1800/1900

Størrelse
64.2 X 122.4 X 9.9 mm (119g)

Skærm / Display
4.0” WVGA(480×800) 16M SUPER AMOLED
mDNIe(Mobile Digital Natural Image engine)

Samsung Android 2.1 (Eclair)
Samsung Apps / Android Market
Various applications downloadable

Sociale aspekter
Integrates SNS, email, and calendar accounts

Android Samsung brugerflade (interface)
Multiple Homescreens
Hybrid Widgets

Processor
1GHz CPU Speed

Batteri og batterilevetid
(Standard) Li-pol, 1,500mAh
Talk time : 2G/ 769 minutes, 3G/ 391 minutes
Standby : 2G/ 750 hours, 3G/ 625 hours

Kamera
5.0 Megapixel AF camera
Self Shot, Action Shot, Add me, Cartoon Shot, Smile Shot

Video
HD Video Player & Recorder (1280 x 720) @ 30fps
codec: DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264, WMV, VC-1
format: 3gp(mp4), AVI(divx), MKV, FLV, H.263Sorenson

Music
Music Player with SoundAlive
3.5mm Ear Jack
MP3/AAC/AAC+/eAAC+/OGG/WMA/AMR-NB/AMR-WB/WAV/
MID/AC3/IMY/FLAC/XMF

Hukommelse
16GB/8GB+ MicroSD(Up to 32GB)

Android Browser
Flash Lite3.1, RSS reader

Multi-touch zoom

Light sensor
Accelerometer sensor, Proximity Sensor, Digital Compass

Andre funktioner
Layar Reality Browser powered by Tele Atlas
Swype, Write & Go
ThinkFree
Aldiko e-book

– Du kan se mere på Samsung Galaxy S officielle side

Billeder

Billeder

Video

Video


(Produceret af MobilSiden.dk)

28 tanker om “Samsung Galaxy S”

 1. hvor godt virker det swype tastatur? er det noget der er værd at bruge, eller er det nemmere bare at anvende almindeligt tastatur, som alle andre trykfølsomme mobiler har?

  1. Hej Heidi,

   Beklager det forsinkede svar, må have overset dit spørgsmål.
   Med Galaxy S er der tale om en “kapacitiv” skærm, hvilket er betydelig bedre/mere følsom end de billigere “resistive” skærme. Det burde virke med brug af negle 🙂

 2. Hej Heidi,

  Det forholder sig faktisk sådan, at personen der har verdensrekorden i Guiness i at skrive SMS’er, brugte et Swype tastatur 🙂
  Mange mener det er lettere at skrive med.

 3. Hej. Tak for en god anmeldelse. Jeg kunne godt tænke mig at vide om det er muligt at tilføre ekstra hukommelse ud over de 8mb som er indbygget – ved brug af SD kort?

  Vh

  1. Hej Frank,

   Prøv at tage et kig på Nimbuzz.com. Ifølge deres side:

   “Social networks & communities supported by Nimbuzz include Skype®, Facebook®, Windows Live Messenger (MSN®), GoogleTalkTM, Twitter, Yahoo!TM, AIM®, MySpace, ICQ®, GaduGadu, Hyves, StudiVZ, Giovani and others.”

 4. Hej.. 🙂
  Ja jeg er en pige med stort P og har gele negle på altid.. Hvor følsom er skærmen i forhold til neglene?? vil jeg kunne bruge den uden at skulle ha hudkontakt??

 5. Hej Sara 🙂 Samsung har en capacitive skærm, der kræver fuld touch…..altså ikke til os med negle 🙁 Vi skal lede efter lignende mobiler med resistive skærme, som man man betjene med negle, spidsen af en kuglepen og andet i den stil. Sorry 🙂

 6. Jeg er den glæde ejer af en Samsung galaxsy s. Tidligere havde jeg en iphone 3gs. Begge 2 gode tlf’r, meen galaxsy s er hurtigere, vejer mindre, bedste skærm på markedet, batteri tiden er ca. En halv gange bedre en på iphonen selvom større skærm og så er tlf’n ikke “låst” som ved apple hvor man er tvunget til at bruge deres itunes. På galaxsy s plotter man blot tlf til pc og så kan man bruge den som lagerplads uden at skulle installere noget. Desuden så kan jeg bruge den som internet forbindelse til min bærbar, 4 tryk, og bærbaren er på nettet (kun noget jeg skal gøre 1gang da den huske min bærbar, kan have 3bærbare koblet på min tlf på 1 gang, så de alle har internet,lækkert).
  Den får snart en opdatering så man kan afspille flash hjemmesider, og sidste bonus er at den kan afspille/streame film fra medie server, til dit trådløse tv. Så hvis du ? mig så får den 6 ud af 6 stjerner, meget tilfreds nørd.

 7. Har en Galaxsy S, men den er begyndt at miste forbindelsen til batteriet – altså mobilen slukker uden grund. Det er ikke muligt, at tænde for den før batteriet er taget ud og sat i igen.

  Hvad kan man gøre?

  1. Hej Nina,

   Uden at vide det med sikkerhed, lyder det umiddelbart som en løs forbindelse eller noget i den dur. Har du snakket med forhandleren om det? Det er muligt den trænger til at blive repareret.

 8. Kan man hente spil som cut the robe og angry birds, ligesom man kan med en iphone? Ved godt de er nogle apps, men det er spil!!?

  1. Hej Marianna,

   De spil du nævner, har ikke så meget med selve mobilen at gøre, men derimod styresystem-platformen Android. Jeg er ikke helt sikker på om Cut the Robe findes til Android (gør det højst sandsynligt), men jeg ved Angry Birds gør.

   Hent det på Android Market

 9. ang Galaxy S fra Samsung så husk alle den kører med android 2.3 og ikke med 2,1 men med det sidst nye og det gør den så djævelsk hurtig det endelig er gået den vej nu og så wifi den med dit internet derhjemme så er den pludselig super super hurtig så denne mobil kan varmt anbefales til alle der før har haft android touch display og jeg er sikker på den ville gøre glæde

 10. Hej.. Hvordan er holdbarheden? Kan den tåle at blive tabt…
  Smartphone’s skærme plejer så vidt jeg ved, at være rigtig dårlige.

 11. Min Samsung Galaxy S er nu for 3. gang på værksted med en periodisk fejl: Der er en meget høj brummetone hos modtager, dvs. jeg kan ikke høre fejlen, men folk jeg taler med har problemet. Elgigantens værksted (Deltaservice) kan ikke finde fejlen. Er dette problem kendt? Hvad gør man?

  1. Hej Gunnar,

   Jeg må indrømme jeg ikke har hørt om det før. Det kunne umiddelbart godt lyde til der er fejl i netop din enhed, så hvis den stadig er indbefattet af garantien der hvor du købte, kunne du måske presse lidt på for at få en helt ny?

   Hvis du kører helt træt i det, kan jeg varmt anbefale 2’eren af samme model.

 12. Hej..
  Skal man have installeret spil fra markedet kan man så gøre det gratis eller skal man bruge internet eller noget andet?
  Hvordan får man internet/net på telefonen?

  1. Hej Lena,

   Du skal logge ind på Androidmarket. Nogle vil være gratis, andre, betalte.

   Du skal blot vælge et abonnement med 3G net, så vil du kunne logge på nettet på farten 🙂

   Lille fif: Der findes en Galaxy S 2, som er bedre end forgængeren. Tag et kig på den!

 13. Jeg kan ikke overføre mine billeder fra telefon til computer.
  Computeren skriver at MTB USB enhed mislykkes ???? hvordan gør man??

 14. Jeg vil rigtig gerne have en samsung galaxy i hvid, men kan ikke finde den på nettet.

  Hvor kan den købes og hvad er prisen ca.?

Skriv et svar