Samsung Monte S5620

Anmeldelse

Samsung Monte S5620 anmeldelse

Samsung Monte kan, på nogle punkter, minde en smule om de tidligere Corby mobiler fra samme producent, men Monte bringer en anelse mere ’klasse’ til bordet og mindre i det hele taget mere om en smartphone end de andre. Monte bringer virkelig høj klasse til rimelige penge!

Design

Samsung Monte er en touch smartphone, hvilket naturligvis gør at skærmen optager meget af frontpladsen. Den er fremstillet i et blankt plast materiale og ser i det hele taget ganske lækker ud. I bunden finder du de obligatoriske knapper, som ”tag opkald” og ”læg på”, siden er præget af kamera- og volumenknap og på bagsiden finder man det primære kamera.

Se indholdet af kassen du får Monte i:

Indhold - Samsung Monte S5620

Funktioner

Monte er toppen af poppen når det gælder ”s” serien. Den er hurtigere end de andre og alting ser bare ud til at fungerer mere gnidningsfrit. Med Monte kan du f.eks. dobbelt-tappe for at zoome og den har hakkefri accelerometer, så skærmen bare drejer uden problemer.

Mobilen har WiFi (trådløst internet), 3G (hvor muligt), FM radio og indbygget GPS med aGPS support. Skærmen måler 3 tommer og er af typen CAPACITIVE, som giver god respons og generelt bare virker bedre end typen resistive. Du får desuden 3,5 mm jack stik til hovedtelefoner, 200 MB intern hukommelse, 3,15 megapixel kamera med smil-genkendelse, geo tagging og mere.

Konklusion

Monte S5620 er en allround god touchmobil, som tilbyder en bred vifte af features man normalt ikke ser i denne prisklasse. Det betyder betydelig konkurrencedygtighed i forhold til andre modeller i prisklassen. Monte har diverse funktioner som WiFi, kamera, GPS, god lyd, geo tagging for billeder, FM radio med RDS, og meget mere – alt sammen med til at gøre Samsung Monte til et glimrende (og billigt) valg.

Specifikationer

Specifikationer

Se Samsung Monte S5620 specifikationer hos SamsungMobile.com

Klik og del Samsung Monte S5620 med dine venner

6 kommentarer

Skriv kommentar
 1. Mette (22. december 2010 07:58) #

  Jeg synes ikke jeg kan finde nogle steder, hvor der står om denne her Monte har WLAN?

  Svar
 2. Mette (22. december 2010 07:59) #

  Hvad er forskellen på WIFI og WLAN? Nu bliver jeg pludselig i tvivl? 🙂

  Svar
  • Redaktør (22. december 2010 17:14) #

   Hej Mette,
   Det betyder det samme 🙂

   Svar
 3. Sofie (18. januar 2011 19:12) #

  Vil lige høre, om sms’er sættes op som en lang tråd ligesom ved iPhones?

  Svar
 4. kasper (28. maj 2011 21:20) #

  hvordan er dens lyd ???? og hvad synes i om den

  Svar
 5. tine (10. januar 2012 19:48) #

  sofie: det gør den ikke

  Svar
Skriv kommentar

Afstemning

 • Hvad vil du se mere af på siden?

  Se stemmer

  Indlæser ... Indlæser ...