Samsung Monte S5620

Anmeldelse

Samsung Monte S5620 anmeldelse

Samsung Monte kan, på nogle punkter, minde en smule om de tidligere Corby mobiler fra samme producent, men Monte bringer en anelse mere ’klasse’ til bordet og mindre i det hele taget mere om en smartphone end de andre. Monte bringer virkelig høj klasse til rimelige penge!

Design

Samsung Monte er en touch smartphone, hvilket naturligvis gør at skærmen optager meget af frontpladsen. Den er fremstillet i et blankt plast materiale og ser i det hele taget ganske lækker ud. I bunden finder du de obligatoriske knapper, som ”tag opkald” og ”læg på”, siden er præget af kamera- og volumenknap og på bagsiden finder man det primære kamera.

Se indholdet af kassen du får Monte i:

Indhold - Samsung Monte S5620

Funktioner

Monte er toppen af poppen når det gælder ”s” serien. Den er hurtigere end de andre og alting ser bare ud til at fungerer mere gnidningsfrit. Med Monte kan du f.eks. dobbelt-tappe for at zoome og den har hakkefri accelerometer, så skærmen bare drejer uden problemer.

Mobilen har WiFi (trådløst internet), 3G (hvor muligt), FM radio og indbygget GPS med aGPS support. Skærmen måler 3 tommer og er af typen CAPACITIVE, som giver god respons og generelt bare virker bedre end typen resistive. Du får desuden 3,5 mm jack stik til hovedtelefoner, 200 MB intern hukommelse, 3,15 megapixel kamera med smil-genkendelse, geo tagging og mere.

Konklusion

Monte S5620 er en allround god touchmobil, som tilbyder en bred vifte af features man normalt ikke ser i denne prisklasse. Det betyder betydelig konkurrencedygtighed i forhold til andre modeller i prisklassen. Monte har diverse funktioner som WiFi, kamera, GPS, god lyd, geo tagging for billeder, FM radio med RDS, og meget mere – alt sammen med til at gøre Samsung Monte til et glimrende (og billigt) valg.

Specifikationer

Specifikationer

Se Samsung Monte S5620 specifikationer hos SamsungMobile.com

6 tanker om “Samsung Monte S5620”

Skriv et svar