Video: Så kan Galaxy Nexus forudbestilles i Danmark

Selvom det desværre blev en realitet at Galaxy Nexus – telefonen der er det nyeste resultat af samarbejdet mellem Samsung og Google, og som skal repræsentere Android 4.0 – desværre måtte udgives en smule forsinket pga. manglende implementering af sprogpakker til de nordiske lande, så er der nu håb forude for dem som allerede vil have fat i telefonen.

3 Mobil har nu offentliggjort at telefonen kan forudbestilles hos dem, og at de forventer at have den i webshoppen i løbet af december (nærmere specificeret uge 50), hvilket også har været den forventede udgivelsesdato efter at telefonen desværre ikke kunne nå at være i butikkerne d. 17. november som ellers var planen.

Telefonens minimumspris over 6 måneder kommer ca. til at ligge på 4.842 kr. til 6.042 kr. afhængigt af abonnement, hvor 3Max er det billigste, og 3Magnum er det dyreste, med 3Mini og 3Medium værende de lidt billigere versioner af abonnementet. Dertil kan man vælge at betale telefonen af i afdrag med op til 300 kr. per måned, hvilket gør at telefonen kan fås til en kontantpris helt ned til 399 kr.

Galaxy Nexus er første telefon med Android 4.0 hvor Google har taget de bedste features fra Android 2.x som benyttes på nutidens smartphones, og Android 3.0 der benyttes på tablets, samt at de har tilføjet en række nye features, bl.a. oplåsning af telefon via. ansigtsgenkendelse, Android Beam til at transmittere mellem to android-enheder via. NFC som naturligvis også kan benyttes til at betale i supermarkeder som understøtter teknologien (hvilket forhåbentlig ikke varer så længe i Danmark). 3 har da også gjort stort ud af at præsentere telefonens teknologier.

Du kan se alt om Galaxy Nexus hos 3, samt forudbestille telefonen her. Telefonen skulle ifølge rygtet være alle pengene værd. Alternativt kan du læse om de nye features i Android 4.0 her, eller læse mere om Galaxy Nexus her.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=-F_ke3rxopc

Skriv et svar