Specifikationerne for Galaxy S III allerede afsløret!

Hos Samsung er man sandelig ikke beskeden – skal vi ellers love for. Man hviler i hvertfald ikke på laurbærrene. Galaxy S II er allerede en af de mest populære Android-telefoner i 2011, og andre Samsung-telefoner går også som varmt brød.

Det forhindrer dog ikke firmaet i at tænke fremad. En intern slide er nu blevet afsløret af Phandroid takket være en anonym kilde, og denne slide viser de planlagte specifikationer for den næste generation af Samsungs flagskib…. antaget vel at mærke at den er til at stole på!

Der bliver tale om en monstertelefon med en 1,8 Ghz dual-core processor af typen Exynos 4212, hvilket næsten er samme type der vil være i Nexus Prime (dog er Prime kun på 1,5 Ghz, hvilket ikke burde være en overraskelse da Samsung også producerer den for Google), hvilket på mange områder næsten rivaliserer hvad bærbare computere har idag. Der gør hukommelsen også: 2 GB RAM er det hidtil højeste der indtil videre er hørt om i en telefon, hvor forgængeren Galaxy S II, samt den nye iPhone 4S, kun har det halve tilgængelig. Skærmen på 4,6″ (igen næsten lige så stor som Nexus Prime på 4,65″) af typen Super AMOLED Plus HD er også imponerende. LTE og NFC-support er at finde ligesom i Nexus Prime, og kameraet bliver på 12 megapixel med en stærk fotosensor for at kunne tage suveræne billeder.

Designet skulle også gerne variere fra sine forgængere, muligvis for at undgå flere juridiske problemer med Apple og andre firmaer. Telefonen bliver mere kurvet, men beholder bl.a. sine fire fysiske knapper.

Der er dog visse fejl på sliden, som peger på at det muligvis er en fabrikation. Bl.a. står der at den originale Galaxy S også kom med en Exynos CPU, hvilket ikke helt passer da Galaxy S benyttede Samsungs Hummingbird CPU på 1 Ghz, men der kan være tale om en simpel fejl. Uanset hvad så er telefonen ikke en vi vil se foreløbigt. Faktisk vil den sandsynligvis først komme om ca. et års tid, og specifikationerne kan nå at ændre sig siden da… måske til noget endnu bedre?

Via. Phandroid

[Vi gør opmærksom på det er en Galaxy S II på billedet, øverst til højre]

3 tanker om “Specifikationerne for Galaxy S III allerede afsløret!”

  1. 2 ting,
    1. “bevare sine 4 fysiske knapper” jeg kan altså kun finde 3 på min galaxy s 2,
    2. og billedet til højre er da så misvisende som noget kan være, hvis det skulle forestille en SGS2!

  2. Hej Kim,

    Du har ganske ret i billedet ikke er det korrekte. Mig bekendt er der endnu ikke billeder af telefonen. Det står i øvrigt også beskrevet sidst i artiklen 🙂

Skriv et svar