Folk vil have Windows-tablets mens Android dumper

Der er tilsyneladende store forventninger til Microsoft fra tabletmarkedets side. Microsoft arbejder på nuværende tidspunkt med at få Windows 8 klar til primetime, og udover at systemet vil være en efterfølger til Windows 7, som har været en kæmpe succes på PC markedet, så vil Windows 8 også være tilgængelige på tablets i 2012. Og folk vil have det.

Det er firmaet Boston Consulting Group der er nået frem til den overraskende konklusion. De fleste ville måske ellers tro at det var Apples iPad-serie af tablets der ville være i favør hos brugerne, specielt da Windows ikke på nuværende tidspunkt er en spiller på markedet. Microsoft har tidligere forsøgt sig med tablets, bl.a. før den første iPad kom på markedet, men de har aldrig slået igennem på netop dette marked. Dette skal der så ændres på nu, hvor det nye Metro UI i Windows 8, som er den nye brugergrænseflade, forventes at gøre systemet meget lettere at bruge end tidligere Windows tablets. Så kan man så spørge sig selv om hvorfor Windows Phone 7 ikke bliver forsøgt på tablets.

I mellemtiden ser det ikke favorabelt ud for Android. Hvor Android har nydt stor succes på telefon-markedet, så vil kun omkring 20% af brugerne foretrække det som system på deres tablet.

Undersøgelsen er foretaget blandt brugere i Amerika og Kina, og er udelukkende baseret på forventninger. De amerikanske brugere havde dog i større grad end de kinesiske brugere tillid til alternative styresystemer, hvor især PalmOS var en del mere populært i USA end i Kina.

1 tanke om “Folk vil have Windows-tablets mens Android dumper”

  1. Har lige et spørgsmål.

    Ved godt at mobilterminalen kun skriver om mobiler og tablets, men vil normale PC´er der kører på Windows 7 også kunne modtage opdateringen, Windows 8.

    Har nemlig set nogle youtube-klip, hvor der også var beta-udgaver af Windows 8 på normale PC´er og ikke kun tablets.

Skriv et svar