Samsung annoncerer Omnia W med Windows Phone 7.5

Så er Samsung klar med den næste generation af telefoner med Windows Phone 7.

Samsung Omnia 7 var den første telefon fra den Koreanske [tak JB] elektronikgigant med Windows Phone 7, og telefonen har bl.a. været til salg i Danmark. Nu hvor næste version af Windows Phone 7, version 7.5 (også kendt som Mango) stort set er klar til primetime, er Samsung nu klar med Samsung Omnia W, som netop vil komme med Mango installeret.

Telefonen er en smule mindre end sin forgænger, med en skærm på 3,7″ i stedet for Omnia 7’s 4″. Telefonens mål er 115,9 x 58,8 x 10,9 mm og den vejer 115g, hvilket er 23g mindre end Omnia 7. Kanterne er desuden blevet gjort mere runde, og der er proppet 8 GB intern hukommelse i telefonen og så har den en 1,4 Ghz processor, som dog nok ikke er en Dual-Core, 512 MB RAM og et 5 megapixel kamera.

Mango, den næste version af Windows Phone 7, indeholder samlet set over 500 forbedringer, bl.a. inkludering af Twitter og LinkedIN, mulighed for flere informationer tilgængelig på tiles, muligheden for at dele sine kontakter i People-hubben op i grupper, e-mail tråde (mails samles i en lang tråd, på samme måde som i en instant messenger klient), Internet Explorer 9, forbedret multitasking og meget mere. Samsung har derudover også inkluderet en række applikationer, bl.a. AllShare og en applikation til videochat.

Telefonen skulle gerne komme til Danmark i løbet af november til en pris på lidt over 2.500 kr. kontant. Telefonen lander officielt i løbet af oktober i visse andre lande, bl.a. Asien og (underligt nok) Italien.

3 tanker om “Samsung annoncerer Omnia W med Windows Phone 7.5”

Skriv et svar