Huawei annoncerer deres nye Honor telefon

Når nye telefoner bliver annonceret, så forventer de fleste folk ofte at de kommer fra store firmaer der ofte fremviser nye mobiltelefoner, f.eks. Samsung, Sony Ericsson, Nokia, HTC og andre større producenter.

Mindre eller nye producenter forsøger dog ofte også at komme ind på markedet. Bl.a. har den danske smartphoneproducent Lumigon tidligere fremvist deres T1 telefon. Nu er det kinesiske firma Huawei snart klar til at sende deres bud på en moderne smartphone på markedet, og de har derfor nu officielt annonceret Honor, selvom telefonen har været fremme i rampelyset tidligere.

Der er tale om en Android-telefon med en single-core 1.4 Ghz processor, en 4″ skærm. Telefonen er designet til at benytte de asiatiske/europæiske telefonnetværk (hvilket betyder at visse dele af amerika desværre må undlade denne telefon). Telefonen har 4 GB intern hukommelse (med understøttelse af op til 32 GB via. microSD), 8 megapixel bagkamera med support for HDR photos og et 2 megapixel frontkamera. Derudover skulle telefonen også have en ekstraordinært god batterilevetid mod andre telefoner hvor der ofte skal bestilles særlige høj-kapacitetsbatterier eller andre eksterne batterigadgets før at de kan holde strøm særligt længe ved aktivt brug. Huawei specificerer 3 dages batterilevetid, hvilket ikke siger så meget, men specifikationerne taler om et 1900 mAh batteri, hvilket er relativt stærkt (Galaxy S II, til sammenligning, kommer med et 1650 mAh batteri).

Andre interessante specifikationer:

  • Android Gingerbread 2.3.5
  • 4″ 16:9 FWVGA true-color skærm
  • Telefonen er kun 10,9mm tyk og vejer 140g
  • dobbelt støjreducerende mikrofoner, kompas og gyroskop
  • Kommer i første omgang i sort, men med andre farver planlagt senere
Selvom telefonen sagtens kan benyttes i Europa er der foreløbigt kun planlagt udgivelse i mellemøsten, Kina og Rusland. Man skal derfor enten ud og rejse eller se sig om længe efter telefonen i Danmark.

3 tanker om “Huawei annoncerer deres nye Honor telefon”

  1. Er ikke meget for Huawei og hvis det er deres bud på en moderne smartphone, er jeg stadig ikke imponeret. 1,4 GHz single core mod andre smartphones der har 1,2 GHz duelcore er som sagt ikke imponerende. Men tak for nyheden.

    1. @Anders: Jeg ved 3.dk har haft dem på et tidspunkt, men det ser ikke ud til det mere. Nogle firmaer har dem uden abonnement, fx telecall.dk

Skriv et svar