iPhone 5 kommer sandsynligvis 9. oktober

iPhone 5’s lanceringsdato har indtil nu været en godt gemt hemmelighed, selvom Apple dog ikke har været så gode til at skjule ca. hvornår telefonen skal ankomme. Oktober har længe været udråbt som udgivelsesmåneden, specielt siden at papirer lækket fra BestBuy vista at de forventede at kunne sælge telefonen inden for de første par uger.

Nu har Apple så taget spekulationerne til nye højder ved at blokere for ferie for de ansatte i Apple Store butikkerne i perioden d. 9. til d. 14. oktober, hvilket derfor med stor sandsynlighed betyder at disse butikker vil begynde at sælge iPhone 5 i denne periode. D. 9. oktober er en søndag, hvilket vil sige at Apple sandsynligvis satser på at butikker der ellers normalt har lukket om søndagen vil holde ekstraordinært åbent i denne anledning.

Apple forventes at præsentere telefonen ved et af deres berømte events tidligere samme uge, tirsdag d. 4. oktober. Da Steve Jobs har opsagt sin stilling som CEO for firmaet, så forventes det at det er Apples nye CEO Tim Cook der skal præsentere telefonen til verden. Mobilterminalen vil forsøge at dække eventet når det løber af stablen.

Samtidigt forventes det også at iOS 5, som er det som har forsinket iPhone 5, vil blive tilgængeligt i samme periode til alle Apple-enheder som vil understøtte den næste generation af systemet. iOS 5 kommer bl.a. med automatiske opdateringer, trådløs synkronisering samt understøttelse af iCloud, Apples nye online Cloud-løsning til deres kunder.

Skriv et svar