LePhone K2: Billeder af Lenovos bud på en dual-core smartphone

Ser man bort fra alle de store spillere på smartphonemarkedet, så er det altid dejligt når nye spillere kommer ind med deres bud på hvordan mobiltelefoner bør designes.

Lenovo, der ellers er kendt som den mest populære producent af bærbare computere i verden, har netop lavet udkast til flere smartphones som de planlægger at byde ind med i den nærmeste fremtid. Mens de fleste af dem ikke er videre spændende er deres LePhone K2 dog noget særligt.

Der er tale om en Android-telefon, foreløbigt med Gingerbread 2.3.5 (men mon ikke Lenovo ombestemmer sig og smider Ice Cream Sandwich på). Skærmen er på 4.3″, dog uden at opløsningen er specificeret.

Det er dog på hardwaresiden at telefonen imponerer. Ligesom så mange andre high-end Android-modeller er der skruet gevaldigt op for hastigheden, og her er det en dual-core 1.5 Ghz processor af typen Qualcomm MSM8260 der lokker, samt 1 GB RAM og et kamera i 8 megapixel-klassen som lover 1080p videooptagelse.

Som med alle andre Androids har Lenovo indbygget deres eget overlay til system for at differentiere det fra deres konkurrenter, og umiddelbart ser det da også noget specielt ud, om end lidt klodset på nogen områder.

Telefonen har på nuværende tidspunkt ingen pris eller udgivelsesdato sat, hvilket forhåbentlig betyder at der er tid til at få Android 4.0 på telefonen før Lenovo smider den i handlen. Vi venter ihvertfald spændt, for umiddelbart tegner det til at være en fantastisk telefon.

Tak til Engadget for billedet

Skriv et svar