Billeder og Video af Samsung Galaxy S II X (aka. Hercules) er nu fremme

Samsung Galaxy S og S II er uden tvivl nogen af de mest succesfulde smartphones på markedet, og en af de største konkurrenter til Apple. De store telefoner var med til for alvor at skubbe Android frem på smartphonemarkedet, og selvom de af nogen er blevet kritiseret for at være store og klodsede, så sværger andre til en stor smartphoneskærm.

Galaxy S II er kommet i forskellige varianter, og nu er en ny variant på vej frem, ihvertfald som minimum i USA, hvor telefonen har fået noget af en opgradering.

Hercules er – for at sige det mildt – storebror til Galaxy S II, også selvom sidstenævnte kom til verden først. Ian H. fra MobileSyrup har været så heldig at modtage en preview-version fra den canadiske teleoperatør TELUS, som netop vil sælge telefonen under navnet Galaxy S II X.

Købere kan bl.a. se frem til hardwaremæssige opgraderinger. Udover en lidt større skærm (fra 4,27″ til 4,5″), så har processoren fået et hageløft fra 1,2 Ghz Dual-Core til 1,5 Ghz på hver kerne, hvilket gevaldigt skruer hastigheden i vejret. Batteriet har også fået et hak op fra 1600 mAh til 1850 mAh, hvilket dog ikke nødvendigvis betyder mere batterilevetid pga. den kraftigere processor og større skærm (som, trods størrelsesforøgelsen, stadigvæk er begrænset til en opløsning på 800 x 480). Sidst men ikke mindst vil telefonen understøtte NFC, som Google har arbejdet hårdt på at udbrede i USA. Resten af telefonens specifikationer er dog stort set uændrede.

Telefonen kommer dog desværre nok ikke til Danmark, da den er CDMA-baseret og derfor ikke kan køre på det europæiske GSM-netværk.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=5PRnMRrvAEA

Skriv et svar