Foursquare app nu til Windows Phone 7

Efter det annoncerede samarbejde mellem Nokia og Microsoft (og mere specifikt deres nyeste mobile styresystem – Windows Phone 7), er der for alvor kommet gang i snakken omkring samme WP7. Se bare skærmbilledet fra Google Trends og man er ikke i tvivl.

Af samme grund har det ligeledes forekommet flere WP7 fans en anelse underligt, at der, op til nu, ikke har eksisteret en ordentlig applikation til Foursquare, men dette har Foursquare nu rette op på.

For dem som ikke er klar over det, er Foursquare et positionsbaseret socialt netværk på nettet, som er baseret på software til smartphones og andre mobile enheder. Det er meningen at man tjekker ind når man er ude i byen forskellige steder, via sin mobile enhed udstyret med GPS, og får derefter tildelt point eller ”badges”. Man kan bruge forskellige services til at tjekke ind med, som selve hjemmesiden, SMS’er og dedikerede apps (som allerede har været ude til både Android og iOS i et stykke tid). Det er præcis sådan en app selskabet nu lancerer til WP7, og det kunne godt se ud til, at den længere tid i ovnen har gjort app’en så meget bedre.

Foursquare app’en kan nu findes på Microsoft Marketplace og skal man tro anmelderne, er det en af de bedre apps til selvsamme mobile operativsystem. Til dem som har Zune installeret eller som rent faktisk benytter WP7 allerede, kan du hente app’en på http://social.zune.net. For Android- og iOS-brugere, kræver det blot en hurtig søgning på de respektive app-markedspladser.

I øvrigt, så lyder statistikken at 50 pct. af de over 10 mio. registrerede brugere er uden for USA, så det burde være muligt at finde brug for app’en i Danmark. Har du brugt Foursquare her i landet, må du meget gerne skrive en kommentar nedenfor.

3 tanker om “Foursquare app nu til Windows Phone 7”

  1. Jeg har desværre ikke en WP7 smartphone og bruger heller ej Foursquare, men tak for opdateringen.

    1. Hvis du har Android eller iPhone så prøv det der. Hvis du ønsker det, kan den hive telefon- og sociale kontakter som benytter Foursquare ind. Ganske smart

  2. Fedt, vidste ikke den også kunne hive kontakter fra telefonbogen med ind. Tak for svaret! 🙂

    Iøvrigt benytter jeg Android. (Sony Ericsson X10 mini pro)

Skriv et svar