LG Viewty KU990

Anmeldelse

LG Viewty KU990 anmeldelse

5 megapixel kamera i en mobiltelefon er set før, men det man skal huske på er, at 5 megapixel ikke nødvendigvis giver samme kvalitet af billeder i alle mobiler. LG er på banen med LG KU990 Viewty som er deres første svar på en super kameramobil i 5 megapixel klassen og efterfølger til sællerten LG Prada. Viewty mobilen fra LG må siges at være en up-to-date udgave af, hvad man kan forvente af en touch mobil i særklasse og så endda med et super digitalt kamera. Den leveres med inkluderet hovedtelefoner, oplader, CD-ROM og USB kabel til computeren.

LG KU 990 Viewty design

Man ser lidt af LG Pradas design, men det er så sandelig heller ikke en skidt ting. Viewty’en har bløde kurver og elegant sort kulør, samt få sølvfarvet elementer, som f.eks. rundt i kanten. Når du stiller LG Viewty’en på bordet og kigger på den bagfra, ligner den til forveksling et digitalkamera. På siden finder du scrolknappen, som fungerer som zoom ud og ind, en feature som fungerer super godt.

Her ses LG Viewty fra front og bagsiden:

LG Viewty fra fronten og bagsiden

KU990 Viewty fra LG er udstyret med en 3 tommer touch skærm (ligesom den nye KP500 Cookie) og måler 103,5 x 54,4 x 14,8 mm. Der følger desuden en pen med til touch navigering, skulle du ønske at bruge denne. Det er dog ikke nødvendigt, da skærmen fungerer perfekt med brug af fingrene.

Udover det, er telefonen i et sort, mat finish (hvis du, vel at mærke, vælger den i sort – den fås også i både pink og hvid), som giver et eksklusivt look. Under den store skærm, finder man 3 knapper, som kan bruges til navigering, og øverst til højre finder man det forreste kamera.

Funktioner

Ved berøring af skærmen, mærke du en svag vibration, som fortæller at skærmen er i brug og om du har trykket hårdt nok. Som noget helst specielt, har LG Viewty ÆGTE blitz, dvs. ikke noget med LED lys. Den har en ægte strobe blitz, som kan lyse selv meget mørke omgivelser helt op, som du kender det hos almindelige kameraer. Den har desuden Schneider-Kreuznach optik og manuel/autofokus (alt efter præference) samt billedstabilisering. Rundt om kameraet, finder du en scroll funktion som gør at du manuelt kan zoom ind og ud. Kameraet understøtter desuden ISO 800 og lyser godt op, så billederne blive knivskarpe. Mobilen har funktioner som multi-shot mode og selvudløser til kameraet. Blitzen har i øvrigt red-eye reduktion, som reducerer røde pupiller hos personer (igen noget som man normalt ser hos dedikerede digitalkameraer).

LG Viewty telefonen leveres med 100 MB intern hukommelse og der er mulighed for udbygning til 2 GB vha. microSD kort. Den understøtter de gængse formater såsom Bluetooth, USB og 3G net.

Mobiltelefonen har desuden FM radio, med indbygget RDS radio (trafikradio) og du har ligeledes mulighed for at sende SMS, MMS, EMS og e-mail.

Konklusion for LG KU990 Viewty

Det nye pletskud for LG er i særdeleshed en fremragende mobiltelefon. Det er tydeligt at se, at LG tager kombinationen er touch teknikken og kameraaspektet seriøst. 5 megapixel kamera med ægte blitz, kombineret med en stor 3” touchskærm er sjældent set. Mobilen halter ikke på nogen punkter og heller ikke på designområdet. Dens funktioner er lette at betjene og mobilen er brugervenlig og intuitiv. Med masser af plads (100 MB intern hukommelse og mulighed for 2 GB ekstra), understøttelse af USB, Bluetooth etc. kommer du ikke til at mangle noget. Det er godt at se LG langt om længe er fremme med en mobil de kan være stolte af, og LG Viewty KU990 får tommel op herfra!

Billeder af LG Viewty:


Specifikationer
Generelt om LG Viewty
2G Network GSM 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 2100

Størrelse
Dimensions 103.5 x 54.4 x 14.8 mm
Weight 112 g

Skærm
Type TFT resistive touchscreen, 256K colors
Size 240 x 400 pixels, 3.0 inches
– Flash UI
– Downloadable wallpapers

Lyd
Alert types Vibration; Downloadable polyphonic, MP3 ringtones, composer
Speakerphone Yes

Hukommelse
Phonebook 500 entries, Photocall
Call records 40 dialed, 40 received, 40 missed calls
Internal 100 MB
Card slot microSD (TransFlash), up to 2GB, buy memory

Data
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 – 48 kbps
HSCSD No
EDGE Yes
3G HSDPA, 3.6 Mbps
WLAN No
Bluetooth Yes, v1.2 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0

Kamera
Primary 5 MP, 2592х1944 pixels, Schneider-Kreuznach optics, auto/manual focus, strobe flash
Features Image stabilization
Video Yes, VGA 30fps, QVGA up to 120fps
Secondary VGA videocall camera

Funktioner
Messaging SMS, EMS, MMS, Email
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
Radio Stereo FM radio with RDS
Games Yes
Colors Black, Dark Silver, Purple, Pink, Hot Red, White
GPS No
Java Yes, MIDP 2.0
– MP3/MP4/WMV/AAC/DivX player
– Organizer
– Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
– Voice memo
– T9

Batteri
Standard battery, Li-Ion 1000 mAh
Stand-by Op til 430 timer
Talk time Op til 4 timer

LG har lavet en officiel præsentation af deres Viewty KU 990 (husk at have flash installeret).

Video

Videoer af LG Viewty


9 tanker om “LG Viewty KU990”

 1. Køb den ikke. Den er hvertfald ikke så god, hvis man tænker på min stil. Køb hellere en HTC Smart – den er også billigere 😉 Bare et god råd.

  KH Christoffer

 2. Jeg giver Christoffer ret. Jeg har haft min i et år nu, og den er røv og nøgler. den kan kun holder sig standbie i 8 timer, kamaraet er dårligt, og giver dårlig billed. Lad for guds skyld ikke købe den. Køb helere en lg cookie istedet. Den kan i det mindste noget til prisen

 3. Hej.
  Jeg synes i skulle købe mobilen…
  den er sq da herre nice!!!(:
  i sær til min stil basta booom!:D
  jer der syntes den er dårlig har da ingen smag for mobiler…
  hilsen Louise og Mette

 4. hej

  Et godt råd: Hold jer fra den!

  Det er nok den ringeste mobil jeg har haft. Når man fx vil lave ny besked og trykker på “opret ny meddelelse” sker der et et eller andet så man pludselig er inde i mail-boks som er længere nede! det er skide irriterende!

  og til mette og louise: vi har ikke dårlig smag, for jeg synes personeligt, at det ville være en god mobil hvis den virker, men “saeed” siger den er røv og nøgler, for den virker ikke som den burde.

 5. Hej!
  I skal ikke købe mobilen!
  Min storesøster købte den og den og det fortrød hun hurtigt!
  Dårligt Touch Screen.
  Dårlig Kamera.
  Dårlig Grafik.
  Ingen port til headset.
  Elendig til video og billeder.
  Dårlig lyd.

  Det kan godt være at den ser “Cool” ud , men den er mega dårlig til alt!

  Hilsen Kristian

Skriv et svar