LG GT540

Anmeldelse

LG GT540 anmeldelse

Det er lidt utroligt så mange mobilproducenter som stille og roligt bevæger sig over i Google Android lejren, og det viser sig at LG ingen undtagelse er. Med LG GT540 (også kendt som Swift og Optimus), sætter LG for anden gang sit præg på touchmobil markedet for Android mobiler, som vi har set det med så mange andre som f.eks. HTC, Sony Ericsson m.fl. GT540 er en smartphone som henvender sig til personer der ønsker funktionalitet til rimelige penge og det klarer GT540 fantastisk. Vi kigger nærmere på mobilen nedenfor.

Design

Mobiltelefonen måler 109 x 54,5 x 12,7 mm og vejer 115,5 g. En passende størrelse til en telefon af denne kaliber og det ydre falder ligeledes i vores smag. Chassiset bærer præg af en metallic eksklusivitet, som tager sig godt ud sammen med den iøjefaldende store 3” touch skærm. Det skal nævnes, at dette gælder for den sorte version (da hver farveudgave ser ud til at have forskellig overflade) og det er muligt det netop er pga. førnævnte effekter, at mobilen tager sig så godt ud, men om man kan lide looket eller ej, er naturligvis en smagssag.

LG GT540 top Bunden på GT540

Fornemmelsen af børstet stål, giver ligeledes et fornemt indtryk af mobilen, som virkelig viser sig fra sin bedste side, hvis man lige kan fange solens skær i overfladen 😉 På den mere praktiske side af LG GT540, finder man logo og de obligatoriske navigationsknapper på fronten, samt volumen knapper og microUSB indgang i siderne. Bagsiden er prydet af et meget minimalistisk look i selvsamme imiteret børstet stål glans, såvel som logo og kamera. På toppen finder man 3,5 mm audio jack stik, til dine almindelige hovedtelefoner.

Funktioner

Lækkert at se LG på banen med en funktionsrig Androidbaseret mobil. Blandt de mere fremstående funktioner og features, kan nævnes 3” resistive touchskærm (som fungerer rigtig godt, og som samtidig er overraskende følsom), Android styresystem, hurtigt accelerometer til rotation af skærm i vandret position, 3,15 megapixel kamera med automatisk fokus, WiFi (til at logge på det trådløse internet, så du ikke skal betale trafik-gebyr via mobiludbyderen), GPS, digital kompas, Bluetooth 2.1 og MicroUSB. GT540 har desuden glimrende sociale funktioner, som mulighed for direkte brug af Facebook, Twitter og andet. Se billederne:

Muligheder for at anvende sociale medier
Billede illustrerer brugen af sociale medier på GT540 – Kilde: GSMarena

Til de musikinteresserede er der en udmærket indbygget musikafspiller, samt FM radio i stero med RDS (trafikradio). Til at gemme billeder, musik, video og mere, har den 150 MB indbygget hukommelse, som kan udbygges til 16 GB med microSD kort. En funktion vi dog godt kunne have ønsket os, er flash-support i webbrowseren. På den anden side, hvis Apples iPhones kan undvære det, så er det måske alligevel ikke så slemt.

Samlet vurdering for LGs nye GT540

Det er ikke ofte vi ser LG fremme med en Android mobil, men ikke desto mindre er det hvad der er foregået med GT540. En klasse mobiltelefon, som har meget at byde på af funktioner, men ikke mindst en fremragende touch skærm og fedt design. Enheden har 3,5 mm audio stik til dine hovedtelefoner, så du kan høre musik på farten, indbygget Wi-Fi, så du kan koble på dit lokale trådløse netværk uden ekstraberegning, masser af hukommelse, kamera og meget mere. Da mobilen er Android baseret, åbner det ligeledes op for tonsvis af Android applikationer, som kan findes direkte på Android Market. Samlet set, er GT540 er værdigt bud på en ny smartphone med glimrende touch skærm, dog skal det siges, at ønsker man en touch mobil i øverste klasse, bør man måske tage et kig på HTCs modeller. Man får lidt mere, men får samtidig lov til at betale lidt mere for det.

Opdatering: Der er blevet spurgt til hvordan det er at skrive SMS beskeder på mobilen, så derfor kan du nu se følgende skærmbilleder (kilde: gsmarena):


Specifikationer

GT540 specifikationer

Netværk
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 900 / 2100
HSDPA 850 / 2100

Størrelse
Dimensions 109 x 54.5 x 12.7 mm
Weight 115.5 g

Skærm
Type TFT resistive touchscreen, 256K colors (65K effective)
Size 320 x 480 pixels, 3.0 inches
– Accelerometer sensor for UI auto-rotate

Lyd
Alert types Vibration, MP3 ringtones
Speakerphone Yes
– 3.5 mm audio jack

Hukommelse
Phonebook Practically unlimited entries and fields, Photocall
Call records Practically unlimited
Internal 130 MB storage
Card slot microSD, up to 32GB, buy memory

Datamuligheder
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 – 48 kbps
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G HSDPA 7.2 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, microUSB

Kamera
Primary 3.15 MP, 2048×1536 pixels, autofocus
Features Geo-tagging, face detection
Video Yes, VGA@17fps
Secondary No
Features OS Android OS, v1.6
Messaging SMS (threaded view), MMS, Email, Push Email, IM
Browser HTML
Radio Stereo FM radio with RDS
Games Yes
Colors Black, White, Pink
GPS Yes, with A-GPS support
Java Yes, MIDP 2.0
– Social networking integration with live updates
– Google Search, Maps, Gmail
– YouTube, Google Talk
– Facebook, Twitter, Bebo integration
– MP4/DivX/Xvid/H.264/H.263/WMV player
– MP3/WAV/WMA/eAAC+ player
– Organizer
– Document viewer
– Voice memo
– T9

Batterilevetid
Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
Stand-by Op to 500 timer (2G) / Op til 500 timer (3G)
Talk time op to 5 timer 30 min (2G) / Op til 7 timer 20 min (3G)

Billeder

Billeder


Video

Video


80 tanker om “LG GT540”

 1. Jeg har lige købt LG Gt540 over nettet(har dog ikke fået den endnu) jeg fik en mail om vidunderet og bestilte den med det samme, faktisk uden at vide hvad den kunne. Jeg købte den ud fra navnet LG (Lifes Good)og jeg har lige læst om den nu, jeg ved ihvetfald at den dækker mine behov når jeg tænker på min nuværende mobil, en nokia 2310, så jeg ser frem til at gå fremtiden i møde med så fed en fon!!

  1. Hej Henrik,

   Nu kender jeg ikke dine behov, men jeg kan dog fortælle at det på mange område er noget af en opgradering fra den, lidt ældre, Nokia 2310 😉 Held og lykke med den.

 2. Jeg ser efter en ny mobil, man kan se film, spille, men stadig godt kan bruges til arbejde. vil lg gd 540 passe godt til mig

 3. Har den t9 tastatur til sms’er? Jeg kan ikke bruge qwerty tastatur, og er virkelig glad for “gammeldags” telefoner med almindeligt tastatur

 4. Redaktør; det er jeg også ret sikker på, nu har jeg fået min gt 540 og jeg er meget positivt overrasket, den dækker mine behov 120 procent… den bare for fed!!!! og jeg er glad for jeg valgte 3G, jeg bor i midtjylland (skive) og dækningen er optimal.

 5. Er lige et klik fra at købe denne mobil, ser rigtig fornuftig ud i forhold til dens tekniske kunnen til dens yderst rimelige pris. Har den mon grafiske smileys, som dem vi kender fra bl.a Nokia m.fl ?

  1. Hej Iversen,

   Tror ikke du skal regne med der er grafiske smileys fra start, men det er muligt du kan downloade tredjepart software til formålet. Prøv evt. at forhøre dig hos forhandleren du ender med at vælge 🙂

 6. Kan LG 540 synkronisere med outlooks kalender.
  Jeg har nemlig prøvet HTC`s smart,- den kan ikke og sony Ericssons nye mini expire kan heller ikke 🙁

 7. Hej Tone

  Der er vidst ingen Android telefon som kan synkronisere med Outlook (eller andre Microsoft produkter) fra “fødslen”. Men du kan efterfølgende bl.a. hente programmet Google Calender Sync som kan sættes op til at synkronisere med Outlooks kalender.

  1. Hej Signe,

   Det er begge udmærkede telefoner, GT540 er dog en smule dyrere end GT400 og har også bedre specifikationer (på papiret). Hvilken en du skal vælge, er lidt op til dig, dine behov hos en mobiltelefon og ikke mindst hvad du lægger vægt på. GT540 har f.eks. Wi-Fi, som gør at du kan logge på dit trådløse internet derhjemme eller hvor der ellers er adgang. Gt400 har tilgengæld lidt bedre kamera, så det op til dig hvad du synes er vigtigt 🙂

 8. Mine behov er: at der skal være god lyd på den når man hører musik, og der helst skal være T9 ordbog på, og der kan komme spil over på 😀 😉

  1. Hej Signe,

   Mobilsiden gsmarena har foretaget en lydundersøgelse af mobilen, og de rapporterer den klarede det godt. Ifølge grafen, er mobilen placeret lidt over midten, hvilket nok skal tolkes som lidt over middel. Mht. SMS skrivning, prøv at tage et kig på anmeldelsen længere oppe. Jeg har opdateret den med skærmbilleder af hvordan man skriver SMS på den.

 9. Kan der godt komme de der behov jeg lige skrev over på den (og er der god lyd på den ligesom på Sony Ericsson) ???

 10. Jeg så bare nede i Telenor i Sønderborg at det var på en anden måde man skrev på??? p.s er der to måder man kan skrive på?? 😛 😉

 11. Hvordan er måden på LG GT400 så i forhold til LG GT540 🙂 (hvis i kan få nogle billeder over på den anden side ved LG GT400, vil i så gøre det) 😀

 12. Der hvor der står f.eks: et 1 tal på en knap også videre op til ni hvor der står abc på 1 og på 2 def og på 3 ghi og 4 jkl 5 mno 6 pqrs 7 tuv 8 wxyz, også videre til 9 med tre bogstaver på hver tast i alfabetisk rækkefølge!! undskyld det er lidt svært at forklare 😛

 13. Det er fordi jeg var nede i Telenor i Sønderborg og der så jeg en LG GT400 og en LG GT540 og en af dem vil jeg gerne have, men så så jeg tastaturet på LG GT540 og det var et magentil tastatur som på f.eks en sony ericsson 595 som jeg har nu, og på LG GT540 hvis man skal bruge f.eks et A som er på 1 tasten, og der også b og c på 1 tasten! og efter man har trykket på 1 tasten kommer der en linje med a, b, c og nogle andre tegn og man kan først bruge/få bogstavet hvis man trykker på det??!!

 14. Hvorfor en syntes I er bedst af LG GT540 ell. LG GT400? 🙂 Altså med design og skrivning, og lyd altså det hele 😉

 15. Lidt offtopic vil jeg da lige oplyse om at LG står for Lucky Goldstar, de to virksomheder ejeren slog sammen for at skabe mærket LG. Life’s Good er bare deres motto 😉

 16. hejsa

  vil gerne lige høre om denne lækre tlf kan vise billeder af folk når tlf ringer.. altså hvis min mor ringer kan jeg så se et billede af hende når den ringer.. kan nogle tlf nemlig.. bla htc

  ellers er jeg også tæt på at købe denne tlf..

  1. Hej Rene,

   Ja, det er korrekt. LG GT540 har “Photo call”, som betyder du kan tilknytte et billede til hver kontakt, så billedet bliver vist når personen ringer 🙂

 17. har selv denne her, den er rigtig fin men hvordan overfører jeg musik til den? ved godt jeg skal tilslutte den med USB kabel og det men hvilken mappe skal jeg ligge musikken i så det kan åbnes på mobil og skal det være en bestemt type fil?

 18. jeg kan ikke hente apps fra ‘marked’ til. Download mislykkes hver gang… Er det noget i opsætningen eller min udbyder, telmore?

  1. Hej Lasse,
   Det skal selvfølgelig virke. Prøv at give Telmore et kald, de vil højst sandsynligt kunne være dig behjælpelig!

 19. Hej Lasse
  fik du løst dit problem? Jeg har nemlig samme problem og har også telmore. Håber du kan hjælpe.

  1. Hej sf,

   Det er et rigtig godt spørgsmål! Kan det svares på let? Ikke rigtigt. Det kommer nemlig an på hvilket teleselskab du vælger.

   Kig på prisoversigten og find det teleselskab du ønsker at købe hos. Klikker du videre, vil du kunne se de forskellige takster. Bemærk, at forskellige abonnementer har forskellige takster 🙂

 20. syntes det er LIDT mærkeligt at på denne side som skulle give en indblik i hvor denne tlf er billigst at der så IKKE er en pris fra MOBIL2KR… der koster den nemlig KUN 1222,00 for 6 mdr incl taletid for 894,00
  det er altså omkring 400 kr MINDRE end hos den “billigste” på denne side…… det kan man vist ikke kalde prisoversigt kan man…. troede man søgte på markedet og hjalp folk til at kunne finde det billigste sted….
  vil da ikke give 400 kr mere hos en anden udbyder.. men godt man selv kunne finde den billigere.. det var så bare til dem som vil spare penge.. OG NEJ jeg arbejder IKKE ved mobil2kr… er bare prisbevidst

  1. Hej Rene,
   Priserne angivet i toppen af siden, er en generel oversigt over forhandlere på nettet. Forskellige abonnementer er listet hos udbyderne, og priserne vil derfor variere. Nu kender jeg ikke til abonnementsplanen hos mobil2kr, og skal derfor ikke kunne kommentere på det. Det er bare vigtigt at bemærke, at dyrere priser ofte skyldes andre vilkår, som evt. kan betyde mere iberegnet forbrug pr. md. Det er naturligvis hensigten at give et bredt udsnit af forhandlerne på markedet og det kan derfor være brugbart at kigge nærmere på siden, mhp. at få denne listet. Tak for din kommentar.

 21. Hej Rene

  Vil lige sige jeg har tjekket mobil2kr.dk minimumspris på 1.222.- for 6 mdr. og sammenlignet med call me’s minimumspris for 6 mdr. på 1.683.-

  Call Me:
  Her får du 249 kr. i forbrug. Endvidere koster det kun 69 øre/min og 25 øre/sms og INGEN opkaldsafgift.

  Bestiller man fri sms, 10 gb surf hos Call Me har man stadig 71 kr. til rådighed = næsten 103 min. tale og INGEN opkaldsafgift.

  Mobil2kr.dk
  Her er der fri sms og 100 min tale tid med i prisen, men yderligere minutter koster 99 øre/min, 25 øre/sms og opkaldsafgift på 25 øre. Her er så heller intet at finde omkring pris på data. (Jeg har ikke kunne finde det ihvert fald)

  Prisforskellen er knap 450 kr. for 6. mdr, tjaa alt efter hvad det koster for mobil2kr.dk at surfe med 10 gb/mdr. , så tror jeg det koster mere end de 75.-/mdr. som man sparer hos dem i forhold til call me.

  Jeg har bestilt fra call me. Det er et billigere og mere overskueligt abbonement, og mere efter mit behov, da jeg nok taler mere end 100 min/mdr og surfer en hel del.

  //Kenneth

  1. Hej Kenneth (også til Rene og andre),

   Tak for din kommentar Kenneth. Jeg vil dog understrege, at selvom kommentarene i dette indlæg nævner priser på forskellige udbydere og abonnementer, kan disse ændre sig med tiden. Det er derfor altid vigtigt, at man selv er opmærksom på de faktiske priser der vises på udbyderens egen side.

   Blot en lille servicemeddelelse 🙂

 22. Hvordan med MMS ? Har hørt mange touch mobiler ikke kan klare at sende og modtage mms og det er et must for mig 🙂

 23. Og hvordan opsætter man sådan en gmail? Der står bare “Din e-mail vises om et øjeblik” og så sker der ikke mere.

 24. Jeg har løst mine første problemer!
  Dog kan jeg ikke tilføje billeder til mine kontakter, den knap der er vist i manualen, man skal bruge til det, kommer ikke frem.

 25. Jeg har 2 telefoner inde i mine overvejelser. Egentlig har jeg ikke brug for en ny, men det er jo altid sjovt med noget nyt lejetøj.

  Dette er den ene, den anden er HTCs Wildfire. De er ca samme prisklasse.

  Det jeg har brug for er et fornuftigt gps system (helst med gps a), et rimeligt kamera, internet funktion til når man lige har brug for det, wifi, email og selvfølgelig normal telefon/sms.

  Jeg helder mest til LGs pga. designet, men har svært ved at beslutte mig.

  Any sugestions? 🙂

 26. Hej :’)!
  Jeg er helt vild med denne mobil model, Men vil gerne lige spørge om det kan skrive smser på den gamle måde, altså T9 tastatur :)!

 27. Hej….Ja så blev jeg også overtalt til an android fon – hmmm… ik lige det nemmeste at finde ud af….Er der nogen der ved hvordan man går ind og henter alle de der smarte ting f.eks ny baggrund og om man kan få teksten større i sms (møg irriterende at skulle bruge læsebriller) ;(

 28. er der nogen som inde på telia’s hjemmeside kan se hvad det internettet koster pr. måned når vi går ind i 2011? jeg kan nemlig kun se at det er inkl. internet resten af 2010 🙂
  synes ellers at det lyder som et rigtig godt tilbud derinde fra (men jeg har også mere brug for fri sms end taletid) 🙂

 29. Hej.

  Jeg synes smartphones er noget af en jungle.

  Mine behov er:

  Skal bruge en mobil som kan gå på almindelige internet hjemmesider, da jeg i mit job som lærervikar, skal tjekke mine tildelte timer, i toget på vej til arbejde.

  Derudover er det vigtigt at den har en god batteritid.

  Og så må den helst ikke være for dyr.

  Kan LG GT540 opfylde disse behov?

 30. Hej. (;
  Jeg har 2 spørgsmål.

  – Hvordan tilslutter jeg mit usb til pc så jeg kan overføre musik og billeder til min mobil.

  – Hvordan sætter jeg mit kamera på lydløs så man ikke kan høre at jeg tager et billede?

  Håber du kan hjælpe mig med de to, for kan virkelig ikke finde ud af det.

 31. Hej 🙂
  Jeg har næsten lige købt denne mobiltelefon og er vild med den!!
  Men har nogle, måske lidt dumme spørgsmål.
  -Når jeg nu har aktiveret mit Wi-Fi logger den så automatisk på nettet via det?
  -Og når jeg har hentet en apps ned og benytter den, går det så gennem internettet eller ligger det som et program ?
  Har ledt og ledt men kan ikke finde svaret på disse spørgsmål.

  Mvh. Sandra

 32. jeg har haft den i et par dage nu og kan varmt anbefale den. super mobil. kan af gode grunde ikke sige noget om den er holdbar 🙂

 33. hej jeg vil vide om der er samtale eller det normale hvor man bare kan se hvem der skriver også læser man dem, fordi det har jeg på min nuværende mobil og vil ha en hvor der er samtale 😉

 34. Ekstrem fed mobil. Generelt køber jeg aldrig andre mobiler en NOKIA og Sony Ericsson, men da jeg lige fik set den her LG GT540 Touch med 3′ Touch skærm, blev jeg godt nok imponeret. Skal jeg være helt ærlig, vil jeg faktisk hellere have denne LG end den nye Sony Ericsson, den lille en dér. Den er ihvertfald ikke efter min smagssag, den er for lille og… uspeciel.
  Jeg vil anbefale den kraftigt.
  Jeg kan ikke lige komme i tanke om nogle ulemper ved LG’en.

 35. Hej
  Vil også gerne høre om det med sms – på den “gamle” måde – altså ikke med qwerty tastatur, men med 123, abc- tastatur?

 36. Jeg har også købt denne mobil, og jeg har også Telmore.

  Dog har jeg samme problem med Android Market; mere end halvdelen af gangene skriver den “Download mislykkedes” og der ser ikke umiddelbart udtil at være et mønster sammenfaldende med om jeg bruger mobilt netværk eller WiFi (eller hvilket WiFi). Jeg har set på nettet, at flere sidder med dette problem på LG GT540.

  Nogen, der har en løsning på dette problem?

  Ellers er det en udmærket telefon – men med lav systemhukommelse og et lidt irriterende kamera med lang lukningstid.

 37. Bare en infobid: HTC Smart er IKKE en android mobil.

  Mange gøre desværre den fejl, at tro at HTC udelukkende producerer mobiler med Android styresystemet.

  Siden det her er en android mobil, så skal det nok også nævnes (som svar på stykket om hvordan det er at skrive sms’er) at keyboardet kan skiftes ud, næsten alt telefonen har af applications fra starten, som browser, keyboard, message center (sms/email/etc) kan udskiftes via custom apps i android markedet.

  Ville dog anbefale en HTC type android, fremfor LG.. det er dog et udsagn baseret fra mit vedkommende af manglende erfaring af LG android telefoner 😉 men med alt mit personlige roderi med HTC telefoner (custom rom’s, fleksibilitet og således) er de rimelig godt dækket ind.. plus resistive touchscreen er lidt en forældet ting, allerede før det kom frem.

 38. Hej.

  Jeg har hørt om nogle der “bare” skulle slå Wi-fi til og så kunne de downloade uden at der ville opstå problemer med “download mislykkedes”

 39. “download mislykkedes” er mere end et problem med Android Market. Konen og jeg har lige fået samme mobil. Hendes downloader fint, mens min ikke har kunnet downloade een eneste app! Har prøvet på at opdatere Android via LGs program til samme formål. Har ikke været muligt at få serverkontakt… Ender nok ved forhandleren. Ellers en god mobil.

 40. jeg har også problem med andrroud matked og til helle hvis du skal have ny baggrund så hold fingeren på bagrunden og sig tapeter og så hjem tapetgalleri og så vælger du

 41. hej, lige et emkelt spørgsmål:
  -hvordan downloader man mms’er? skal man have mobilt netværk slået til eller noget? for når jeg for en mms og jeg så trykker download, siger den bare efter et stykke tid “download mislykkes” altid også selvom jeg har slået mobilt netværk til.
  er der nogle der har svaret på hvad der er galt? 🙂

 42. Har det samme problem med android market, kan komme ind på det men så kommer “download mislykkes” når jeg downloader en app..
  Men min bror og far har HTC’er og deres android market virker fint..
  Ellers er det en fantastisk mobil! 🙂

 43. Og jeg tror jeg ved hvordan jeg gjorde det :D`Nogle der er interresede ellers gider jeg ikke til at skrive det 🙂

 44. Jeg har et problem med at min lg GT 540 opdaterer automatisk på internettet, uden at spørge om jeg ønsker det !
  Det koster ca 10 kr. om dagen !
  Er det muligt at slå denne automatik fra ?

 45. Kurt Holm: Er det den automatiske sykronisering? HVis det er så ind i indstillinger og vælg datasynkronisering og vælg tjek tegn væk ved “Automatisk Synkronisering 🙂

  Simone: Ind på det link
  http://www.lg.com/uk/support/mc-support/mobile-phone-support.jsp
  Derinde skriv i søge feltet efter modeller. Skriv LGGT540. Tryk søg og vælg LGGT540’en.
  Download. Når det er downloaded og installeriet. Gå ind på programmet og vælg update.

  Og så virker det efter et par dage..
  Er ikke sikker på det, men det virkede for mig 🙂

 46. Hejsa..
  Jeg har nu kigget på denne mobil i noget tid, kender flere i familien og vennekredsen der har den, og nu da børnene har fået en gs 290 og jeg kan se hvor gode de er, glæder jeg mig endnu mere til min og mandens gt 540 kommer i starten af næste uge. Den er da bare så lækker. Syntes også de kommentarer den får med på vejen gør at jeg glæder mig endnu mere..

  hilsen Bente Meyer Lund

 47. har kigget på denne telefon og ville hører, om der er mulighed for at lave tasterne om til almindelige, når man skriver beskeder? 🙂

 48. Hej Pernille Pedersen

  Der findes ikke et almindeligt T9 tastatur på mobilen, men et QWERTY-tastatur (som på en pc).

  Du kan dog downloade begge typer tastaturer på Android Market.

  Hilsen Mahsum, Mobilekspert

  1. Hej Bodil,

   Jeg ved ikke lige om der er en direkte funktion til dette, men ellers så bare “kopier” hele teksten og indsæt i ny. Lidt besværligt, i know

 49. Hej Bodil. Jeg har en LG optimus P970 og når du skal vidersende sms skal du holde fingeren ned på den sms du vil vidersende så får du muligheden for vidersendelse.

 50. Jeg har til gengæld problem med at tilføje foto så det kommer frem når personen ringer men når jeg kikker under kontaktperson så er foto der men når de ringer op er der intet billede. Nogen der kan hjælpe?

 51. Jeg har en LG GT540 og er egentlig meget glad for den, men nu pludselig får jeg nogle vanvittig regninger for GPRS.. hvordan slår jeg det fra? Vil jo gerne slippe for de regninger som man ikke kan se hvad man har brugt pengene på.. Jeg bruger vejrudsigten men ellers downloader jeg ikke noget som helst.

Skriv et svar