LG GD880 Mini

Anmeldelse

LG GD880 Mini anmeldelse

Ehm… Kan det virkelig passe LG igen formår at smide en designer smartphone på markedet? Noget kunne tyde på det. Sony Ericsson har haft kanon stor succes med deres X10 Mini og generelt har markedet set flere mobiler fra forskellige producenter med tilnavnet ”mini” og – ja – nu ser det ud til at være LGs tur. Direktøren for selskabet har sagt, at forbrugerne har efterspurgt en lille touchmobil, som hverken er alt for kompliceret eller dyr, og det der kom ud af det var: LG GD880 Mini.

Design

Ved første øjekast ligner den nærmest en B&O telefon, med de rene, klare linjer, det minimalistiske design og det faktum at den stråler eksklusivitet. Alt dette og så er den endda mulig at have i lommen, hvad enten der er tale om bukse- eller skjortelomme. GD880 Mini måler nemlig kun sølle 102 x 47 x 10 mm og vejer blot 99 gram. Man vil måske ikke mene det er den mindste smartphone lavet nogensinde, men der er dog tale om en telefon der er en del mindre end den tidligere Black Label 40 fra samme virksomhed.

Bagside af LG GD880 Mini

Telefonen er meget ”kantet” (som ses på billedet ovenfor), hvilket ser ud til at være trenden hos nogle mærker (ses bl.a. også hos Apples iPhone 4, som ligeledes er mere kantet end dens forgænger). Den er lavet i blankt sort materiale, med en 3,2 tommer skærm og et stykke blankt aluminium i toppen. Alt i alt et fedt design, for dem som synes godt om det minimalistiske.

Hvad kan GD880 Mini?

Udstyret med CAPACITIVE touchskærm, får du en glimrende skærm der, i modsætning til typen ”resistive” er en del mere responsiv. Den har indbygget accelerometer, som sørger for at rotere skærmen når den vendes horisontalt og skærmen er desuden lavet af ridsefrit glas.

Du får 3,5 mm audio jack stik, som gør dig i stand til at tilslutte dine almindelige hovedtelefoner og med 330 MB intern hukommelse, kan du gemme mange sange og andet på mobilen. Telefonen understøtter microSD, hvor du kan benytte helt op til 32 GB kort.

Bluetooth og microUSB er også på feature-listen, og det samme er indbygget GPS. A-GPS support giver dig navigation og du får samtidig geo tagging funktion, hvilket betyder at du vil kunne pinpointe på kort præcis hvor du har taget det pågældende billede. Der er desuden mere info på LG’s side om telefonen.

Med diverse sociale medie funktioner, har du nem adgang til fx Facebook, når du skal opdateres og opdatere på den sociale front. Der er naturligvis også understøttelse af diverse beskedfunktioner, så du både kan sende SMS, MMS og e-mail til dine kontakter.

Der er tilfredsstillende lyd når der ringes og afspilles musik, hvilket du bl.a. kan gøre med den indbyggede FM radio i stereo, som også giver dig adgang til RDS (trafikradio).

Sidst, men ikke mindst, har GD880 Mini WiFi (trådløst internet) og et stort 5 megapixel kamera med både autofokus, smil-genkendelse og billedstabilisering til at tage knivskarpe billeder, i selv mindre ideelle situationer!

Samlet konklusion for GD880 Mini

Masser af funktioner og lækkert design, må være nøgleordene for denne ”Mini” skønhed. Minimalismen er sat i højsædet og mon ikke du vil modtage et par misundelige blikke med denne telefon i hånden? Funktionerne inkluderer bl.a. WiFi (trådløst internet), 5 megapixel kamera, USB, Bluetooth, god lyd, lang batterilevetid, stor skærm, masser af hukommelse og meget meget mere. Tag evt. et kig på ”specifikationer” for at se alt hvad denne lækre mobiltelefon har at byde på!

Video

Specifikationer

Specifikationer

Generelt / netværk
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 900 / 2100

Størrelse
Dimensions 102 x 47.6 x 10.6 mm
Weight 99 g

Skærm
Type TFT capacitive touchscreen, 256K colors
Size 480 x 854 pixels, 3.2 inches
– Multi-touch input method
– Accelerometer sensor for UI auto-rotate
– Proximity sensor for auto turn-off
– Scratch-resistant surface

Lyd
Alert types Vibration, MP3 ringtones
Speakerphone Yes
– 3.5 mm audio jack
– Dolby Mobile sound enhancement

Hukommelse
Phonebook 1000 entries, Photocall
Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
Internal 330 MB
Card slot microSD, up to 32GB, buy memory

Datamuligheder

GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 – 48 kbps
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G HSDPA 7.2 Mbps; HSUPA 2 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g, DLNA
Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, microUSB v2.0

Kamera
Primary 5 MP, 2560 x 1920 pixels, autofocus
Features Geo-tagging, face and smile detection, image stabilization
Video Yes, VGA@30fps
Secondary Video call camera

Funktioner
Messaging SMS, MMS, Email, Push Email
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
Radio Stereo FM radio with RDS
Games Yes
Colors Black
GPS Yes, with A-GPS support
Java Yes, MIDP 2.1
– Social networking integration with live updates
– MP4/DivX/XviD/H.264/H.263 player
– MP3/WMA/eAAC+ player
– Organizer
– Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF)
– Voice memo
– T9

Batterilevetid
Standard battery, Li-Ion 1000 mAh (LGIP-550N)
Stand-by Up to 330 h
Talk time Up to 7 h

3 tanker om “LG GD880 Mini”

    1. Hej Mizzer,

      GD880 Mini er ved at være en ældre model, og er derfor udgået hos en lang række af de førende teleudbydere. Prøv evt. at tag et kig i LG kategorien efter nyere modeller 🙂

  1. hej hvor meget koster den her mobil ?? går den let i stykker den ser ud til at være noget for mig 😀 så hvad må jeg købe den for ??

Skriv et svar