LG GT400 Viewty

Anmeldelse

LG GT400 Viewty anmeldelse

LG koncernen er fremme i skoene igen på markedet for billige touch mobiler. Deres nye skud på stammen ses i form af GT400, som æstetisk er en flot mobiltelefon. Dens ydre er prydet af et lækkert metalfinish, som fremstår som børstet stål. Mobilen fås i farverne sort, hvid og pink, så der er noget for enhver smag. LG GT400 er en 3G telefon, som kommer med en vifte af features indenfor beskedafsending, billeder og kommunikation. Mobilens fulde navn er LG Viewty GT400 Smile, og er den seneste i rækken af Viewty modeller (jf. LG Viewty KU990 f.eks.), som alle er karakteriseret ved deres store touch skærme, fede funktioner og forholdsvis billige priser.

Design for GT 400

Det som åbenlyst springer i øjnene ved GT 400, er den store 3” touch skærm, som dominerer fronten og som samtidig måler en imponerende opløsning på 240 x 400 pixels, med en mulig farveskala på hele 256.000 farver. På fronten ses desuden LG logoet, samt tre knapper. Drejer man den og ser den fra siden, kommer de forskellige medie-knapper til synes, som bl.a. omfatter volumen. Bagsiden er ligeledes holdt i den enkelte, minimalistiske stil og med det indbyggede 5 megapixel kamera i venstre hjørne.

Mobilens størrelse virker passende, som hverken er for stor eller lille og derfor ligger godt i hånden. Med målene 109 x 54 x 16 mm og en vægt på 95 g, er den lige til at have liggende i bukselommen.

Funktioner og features

På trods af det lille prisskilt, har LG formået at stoppe masser af funktioner i mobilen. Blandt disse kan bl.a. nævnes et 5 megapixel kamera (som er lokaliseret på bagsiden) med automatisk fokus funktion (bare peg og optag og enheden stiller selv skarpt). For de musikinteresseret er der indbygget FM radio i stereo, som også indeholder RDS (trafikradio). For radiostationer som understøtter det, kan telefonen ligeledes vise tekst fra denne, som f.eks. i form af musiknummer eller lignende. Telefonen leveres med indbygget 100 MB intern hukommelse og med mulighed for op til 16 GB microSD kort, til lagring af musik, video, billeder og andet.

Blandt de supporterede filformater indenfor video kan nævnes MPEG4, H.263, H.264 og WMV, som bl.a. giver adgang til at vise videoer fra nettet. Mobiltelefonen understøtter desuden både microUSB 2.0 og Bluetooth 2.1 med A2DP. LG benytter ydermere S-Class Touch brugerfladen, som giver et lækkert præg af brugervenlighed.

LG GT400 Vurdering

Det er intet mysterium hvorfor LG dominerer markedet for billige touch mobiler, da de gang på gang formår at levere et funktionsdygtigt elektronikprodukt til billige penge, som samtidig har flere af funktionerne og features vi ser hos de dyrere alternativer, som f.eks. 5 megapixel kamera med autofokus og stor 3 tommer touch skærm. Mobilen understøtter kendte lydformater som MP3, WMA, eAAC+ og videoformater som MP4, H.263, H.264 og WMV. Udstyret med den brugervenlige S-Class Touch brugerflade, gør telefonen nem at betjene. GT400 fås i sort og hvid, samt pink for det mere feminine publikum. En anbefalelsesværdig telefon til personen, som ønsker funktionalitet og samtidig et produkt i den lavere ende af prisskalaen.

Specifikationer

LG Viewty GT 400 specifikationer

Netværk
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 1900 / 2100

Størrelse
Dimensions 109 x 54 x 15.9 mm
Weight 95 g

Skærm / display
Type TFT touchscreen, 256K colors
Size 240 x 400 pixels, 3.0 inches
– S-Class Touch UI
– Accelerometer sensor for UI auto-rotate

Lyd
Alert types Vibration, MP3 ringtones
Speakerphone Yes

Hukommelse
Phonebook 1000 contacts, Photocall
Call records Yes
Internal 100 MB
Card slot microSD, up to 16GB, buy memory

Datamuligheder
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 – 48 kbps
EDGE Class 10, 236.8 kbps
3G HSDPA 3.6 Mbps
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, microUSB v2.0

Kamera
Primary 5 MP, 2592х1944 pixels, autofocus
Video Yes
Secondary No

Funktioner
Messaging SMS, MMS, Email
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
Radio Stereo FM radio with RDS
Games Yes
Colors Black, White, Pink
GPS No
Java Yes, MIDP 2.0
– MP3/WMA/eAAC+ player
– MP4/H.264/H.263/WMV player
– Organizer
– Document viewer (DOC, XLS, PPT, PDF)
– Voice memo
– T9

Batterilevetid
Standard battery, Li-Ion 1000 mAh
Stand-by Op til 350 timer
Talk time Op til 3 timer 30 min

Video

Video


39 tanker om “LG GT400 Viewty”

 1. Overvejer denne mobil, men flere af mine bekendte har haft en LG Touch, dog ikke denne, men de er blevet træt af den ret hurtigt.
  Hvad med denne? Er det en man kan holde ud i lang tid?

  1. Hej Camilla,
   Ja, hvorfor skulle man ikke det? LG laver vel næppe en mobil du bliver træt af med det samme 🙂

 2. Overvejer at købe denne mobil, men hvordan er lyden når man hører musik, lyder den godt? Og hvordan er den når man skriver beskeder? 😛 🙂 😀

  1. Hej Signe,
   Det er en touchmobil, så du skriver beskeder ved at trykke på skærmen 🙂 Hvis det ikke er det du mener, er du velkommen til at skrive igen.

  1. Hej Signe,

   Jeg ved ikke om man kan sige det er lige som om, da det jo er en del anderledes på touch, men for at svare på dit spørgsmål: Ja, LG GT400 har T9 ordbog.

 3. Kan man ikke se på et billede eller video hvordan man skriver beskeder på den her inde på hjemmesiden 😀

 4. Er det ligesom at skrive på en ipod touch, hvor der står alle bogstaver på skærmen og ikke f.eks: hvor der står 1 også står der a b og c på den også hvis man trykker på 1 tallet kommer der en linje med a,b,c også nogle andre tegn!! 😉 :)det vil jeg helst ikke have som på LG GT540 !!!

 5. Kan i ikke sætte nogle billeder ind her på siden hvordan tastaturet der ud på LG GT400 😀
  når man skriver beskeder!!! 😉

  1. Hej Signe,
   Vi har desværre ikke p.t. billeder af GT400 i forbindelse med SMS skrivning. Beklager 🙁

 6. Hej.

  Er der en “tast” man kan trykke på, når man gerne vil skifte ord, når man skriver sms’er? Ligesom man fx trykker på *, når man vil bruge et andet end det foreslåede ord, ved Nokiatelefoner.

  Mvh Stine

 7. meget vigtigt spørgsmål, da jeg skal købe den her om 2-3 dage. Er der Wifi, altså trådløst internet?

 8. Hej!
  Jeg overvejer købet af den her mobil, men jeg har et problem: Hvor mange mm er hovedtelefon stikket hvor man sætter hovedtelefoner i? Og kan Nokia hovedtelefoner passe i tykkelsen?

 9. Hvordan får man det 1 2 3 væk fra skærmen, som pludselig er dukket op? Jeg er klar over, at man kan lægge kontakter der ved at trykke på den lille +tast nederst i højre hjørne.
  Men jeg vil hellere have den “gamle” skærm tilbage.
  Mvh Mette

 10. Hej jeg har lige bestilt den her telefon og vil gerne vide om når man skriver sms kun kan skrives med det der T9 eller der også er det hvor den skriver ordet automatisk.
  Men er der også mulighed for at skrive på et tastatur, hvor det kun er bogstaver og ikke tal, altså når man vender telefonen på siden.

 11. Under et telefonopkald, er det så nemt at komme ind i
  tasteturet, i tilfælde af at man skal trykke et tal
  efterfulgt af firkant.
  VH yvonne

 12. Kender en pige i Herning med en LG GT 400 viewty.
  Hun har fået knækket displayet. :0(
  Hvor kan hun få et nyt display? Hvad koster det og evt. nødvendig værktøj?

  MVH Rene´

 13. Hej! Har lige købt denne mobil i dag. Men mine forældre og jeg er lidt i tvivl om det er gratis at gå på facebook på den? og ellers hvad koster det? (:

 14. Hej jeg har LG GT400 men jeg er usikker på hvad for et markedet der er, f.eks app store, android, ovi marked

  Hilsen Oliver

 15. hej. jeg tænker på at købe lg gt400. Men har et spørgsmål om mobilen: har set i nogle butikker er den RUND i bunden og andre steder FIRKANTET. kan det passe at det er den samme mobil? for det står der ved mobilen når jeg kigger. vil nemlig helst have den firkantet i bunden!
  i reklamer er den firkantet men i virkeligheden er den nogle gange rund. SVAR TAK

 16. Jeg har lige bestilt LG Viewty gt400 og det bliver min første smart phone den er super billig over Call me. Jeg har hørt den har 5 megapixel kamera! Og Julie den har en firkantet bund men som er lidt rund i siderne

 17. Jeg kan godt svarer jeg på nogle af spørgsmålene hvis i skulle være i tvivl, jeg har mobilen 🙂

  Men jeg syntes godt nok jeg har lyst til at skifte mobil igen, for den er meget blød at trykke på og kommer mange gange til at sende uden jeg har den om det fordi jeg lige strejfer send tasten s;

  Mie.
  Man kan se samtalerne ved at trykke på den grønne knappe (:
  Jonas.
  Nej pin er faktisk svært at bruge på denne fordi den er så blød 😀

 18. hej.
  jeg har kigget på mobilen idag. og overvejer meget at købe den, men vil også gerne vide, om man kan komme på facebook gratis.. svar meget gerne, det kan ikke være rigtigt, at ikke alle får svar!;D

 19. Harj.
  Jeg købte LG GT400 for et stykke tid siden og har fået testet den igennem på alle led, det er en fin mobil i det hele taget, MEN den har visse fejl, batteri’et løber hurtigt tør hvis du bruger kamera e.l. og den har det med at hakke meget hvis du er på internettet og får en sms,
  derudover har den en del fede features og sjove ting 🙂 jeg har haft den i ca. 3kvart år og jeg skifter den snart ud igen.

 20. jeg synes den er vildt irriterende pga dens touch. det er vildt dårligt. f.eks nogle af tasterne i siderne af skærmen kan du trykke på 50000 gange uden der sker noget. og nogle af tasterne er så små at de er umulige at ramme så man igen kan bruge 50000 forsøg på at ramme den rigtige.
  derudover skal man trykke vildt hårdt og så er den så langsom at det tager en krig at skrive en besked. for hvis man skriver for hurtigt registrere den ikke alle bogstaverne man har trykket på så den skriver ikke det ord man ønskede. det er den mobil jeg har været mest utilfreds med.
  er der andre der har oplevet samme problemer?

Skriv et svar