Apple TV kommer til Danmark på tirsdag

Når man snakker om tirsdag d. 4. oktober 2011 i teknologiverdenen vil de fleste nok tænke på Apples kommende medieevent hvor de har tilkendegjort at de vil “snakke iPhone” (læs: afsløre iPhone 5), men nu ser det ud til at der er endnu en overraskelse at vente på tirsdag for danskerne, samt seks andre europæiske lande.

Det har et stykke tid været kendt at Apple efterhånden er begyndt at stille film til leje via. iTunes for europæiske lande, et godt stykke tid efter at samme muligheder blev tilgængelige i Amerika, men nu lyder det fra flere forhandlere der sælger Apple produkter, at Apple har informeret dem om at de vil kunne sælge Apple TV fra på tirsdag.

“Det glæder os at kunne annoncere den helt nye Apple TV, som kommer med en forbedret brugergrænseflade og til en uhørt lav pris, vil være tilgængelig i Belgien, Luxembourg, Holland, Sverige, Danmark, Norge og Findland”

Prisen på Apple TV bliver €119 for lande der benytterden valuta. Der er ingen pris sat i Danmark endnu, men i norge lyder prisen på 849 norske kroner hos en af forhandlerne, så i Danmark vil den sikkert også kunne erhverves for lige under en tudse. Derudover vil produktet kunne forsikres med Apple Care for yderligere €29.

Apple TV kan bl.a. streame indhold fra iTunes samt iOS enheder, hvilket betyder du f.eks. kan streame indhold fra din iPad/iPhone/iPod til dit TV via. AirPlay, men ellers er der masser af indhold tilgængeligt online som forhåbentlig snart kan erhverves i Danmark i spandevis.

Skriv et svar