Opdateret: Samsung inviterer til “Google Episode” d. 27. oktober

Android

Som om det ikke var nok med Apples store iPhone-event på tirsdag hvor iPhone 5 efter al sandsynlighed vil blive præsenteret, så har Samsung nu også inviteret til event præcis en uge efter. Tirsdag d. 11. Torsdag d. 27. oktober afholdes Samsung Mobile UNPACKED 2011 i San Francisco.

Hvad der er endnu mere overraskende er at Googles logo også optræder på invitationen, samt at Samsung har valgt at kalde eventet “Google Episode”, samt at livestreaming af eventet vil foregå via. youtube.com/Android, og at de annoncerer at eventet vil indeholde noget Android-specifikt. Dette betyder stort set at Samsung og Google har været sammen om at koge noget. Google arbejde som bekendt allerede på næste version af Android-styresystemet der denne gang har fået navnet Ice Cream Sandwich, hvilket stolt fortsætter Googles tradition med at opkalde hver større version af styresystemet efter kage eller lign. søde sager.

ICS er derfor med stor sandsynlighed noget der er på programmet. Derudover spekuleres det dog på om det er næste telefon i Googles Nexus-serie, der denne gang har tilnavnet Nexus Prime, som de to firmaer har arbejdet sammen om og er klar til at forevise. Googles anden Nexus-telefon, Nexus S, blev fremvist i samarbejde med Samsung for omkring et år siden og sat til salg i Amerika i december 2010, så det er derfor også meget sandsynligt at vi nærmer os tiden hvor Nexus Prime skal vise sit ansigt. Nexus S var designet til at fremvise Android 2.3 (Gingerbread) og var den første telefon med systemet, og Nexus Prime kan derfor sandsynligvis blive frontbilledet på Ice Cream Sandwich.

Eventet løber af stablen d. 11. 27. oktober kl. 11:30 Amerikansk tid, hvilket sandsynligvis betyder kl. 18:30 dansk tid og kan ses på livestream via. linket i denne artikel.

Kilde: Samsung

Opdatering: Samsung har udsendt en teaser-video, som fremviser en kurvet mobiltelefon, så det er med sandsynlighed Nexus Prime.

Opdatering 2: Eventet er rykket til d. 27. oktober. Den officielle årsag fra Google og Samsung er Steve Jobs død.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=oM9RO-GAKjE

1 tanke om “Opdateret: Samsung inviterer til “Google Episode” d. 27. oktober”

Skriv et svar