Sony Ericsson W715

Anmeldelse

Anmeldelse af Sony Ericsson W715

Sony Ericsson W715
Sony Ericsson er igen på banen med en super fed mobiltelefon. Hvor andre mærker på markedet, har tendens til at bevæge sig mere væk fra de små mobiler for at fokusere mere på, nærmest, små håndholdte computere, så lægger Sony Ericsson stadig i stigende grad vægt på mobiler som kan være i lommen, og stadig besidde den vifte af funktioner og features som vi efterhånden er blevet bevendt med. SE W715 er en kraftig telefon, i ultra tynd format — faktisk så tynd af den, uden problemer, passer lige ned i skjortelommen. På trods af den tynde profil, finder du alt hvad du nogensinde kommer til at skulle bruge!

Funktioner
Lige side Sony Ericsson revolutionerede mobilmarkedet med deres Walkman serie, har de produceret mobiltelefoner med fremragende lydkvalitet, og W715 er selvfølgelig ikke en undtagelse. Med dette pragteksemplar af en mobiltelefon, får du krystalklar diskant, super mellemtone og al den bas dine ører kan klare. Den leverer, intet mindre end, lyd i topklasse. Til at formidle denne pragtfulde lyd, medfølger førsteklasses hovedsæt, så du får hele oplevelsen.

Shake Control
I Sony Ericsson Walkman-ånden tro, kommer også det patenterede ”Shake Control”. Med Shake Control, har du mulighed for at navigere rundt i din MP3 samling blot ved et svirp med håndleddet. Ét svirp til højre, og du er klar til næste nummer, et svirp til venstre og du hører det forrige — det må siges at være innovation på højde med Apple!

Se/optag/upload video
Ønsker du at se video fra nettet (deriblandt fra YouTube), så er Sony Ericsson W715 også kompatibel. Du kan frit surfe YouTube og streame dine yndlingsvideoer direkte og som noget helt nyt, kan du også uploade videoer! Dvs. hvis du optager noget sjovt eller spændende på mobilen, så kan dine venner og familie se det på YouTube i løbet af korte øjeblikke! Det virker både på fra telefonnettet, men også fra trådløst internet (WiFi), hvis du er i nærheden af sådan et.

4 GB hukommelse
Du får rig mulighed for at gemme al din yndlingsmusik, sjove billeder, spændende videoer, spil osv. på telefonen, da den leveres med det gigantiske 4 GB hukommelseskort. Sagt i lægmandssprog: plads til knap 4000 musiknumre!

Navigation / GPS system
Skulle du være i den situation, at du ønsker vejledning men ikke har et landkort på dig eller i bilen, så kommer Sony Ericsson W715 dig atter til undsætning, med det avancerede integrerede aGPS system. Du kan tilknytte flere forskellige GPS programmer, såsom Google Maps eller WayFinder, alt efter hvad du foretrækker. Når du tager billeder med det store 3,2 megapixel kamera (med LED blitz og stor digital zoom), har du ligeledes muligheden for at geo-tagge, hvilket betyder at du vil kunne se, på det elektroniske kort, præcist hvor du tog billedet. Smart ik’? Sidst, men ikke mindst, har W715’eren desuden det nye ”Walk Mate”. Du kan, i realiteten, benytte din mobil som skridttæller, hvad enten du er ude og løbe eller bare ønsker at tælle antal skridt på en given dag.

Konklusion
Sony Ericsson W715 er den perfekte mobil til den krævende forbruger, der ønsker power og innovation, men stadig kræver brugervenlighed og masser af funktioner. Samtidig med det, er mobilen oven i købet helt tynd, så den er til at have med overalt. Uden tvivl en af markedets fedeste mobiltelefoner, som henvender sig til en bred vifte af befolkningen. Absolut en anbefalelsesværdig mobiltelefon, og så er den billig til lige med!

Se billeder af Sony Ericsson W715 herunder:

Specifikationer
Batteri
Taletid GSM 10.00
Standbytid GSM 400.00

Broadcast
Radio

Data Services
HSDPA
EDGE (Network Dependent)

Foto Kamera
Kamera
LED Blitz
Zoom
Kameraopløsning 3,2 megapixel

Video Kamera
Videokamera
Video lys

Funktioner
Vibrator
T9 ordbog

Hukommelse
Intern hukommelse (MB) 25.00
Korttype Memory Stick Micro
Max ekstra hukommelse (MB) 8000.00

Interfaces
Bluetooth

Kommunikations muligheder
SMS
MMS (Multimedia Messaging Service)
E-mail
Ekstra lang SMS
Gruppe SMS

Media Formats
MP3
eAAC+

Media
Musikafspiller

Mobilt netværk
Driftsfrekvens GSM Quad Band
GSM 850
GSM 900
GSM 1800
GSM 1900
UMTS
GPRS (Network Dependent)

Ringetoner
MP3
Polyphonic Ring Tones

Software
PC Syncronisation
Call Register
Lommeregner
Kalender
Organizer
Java(TM) Technology

Størrelse og vægt
Vægt (gram) 98.00
Længde 95.00
Bredde 47.50
Dybde 14.30

Web
Internet Browser
WAP browser

Video
Video af den nye lækre Sony Ericsson W715:

Gennemgang af mobilen:


29 tanker om “Sony Ericsson W715”

 1. jeg har den mobil og den er ellers god, men….
  jeg skulle sende nogle billeder til min computer, så jeg markerede de billeder der skulle sendes, men så skulle jeg gå tilbage og kom til at trykke på “C” i stedet for, og så begyndte den at slette billederne i stedet for og jeg kunne ikke annullere det :'( så nu har jeg mistet alle de billeder 🙁 og det er ikke bare nogen jeg kan tage igen… Er der nogen der ved, om man kan få dem tilbage på en måde? Jeg håber virkelig man kan

 2. Tanja: ja det kan du godt. de ligger stadig på kortet, hvis du ikke har taget flere billeder. der findes software på nettet der kan finde slettede billeder og filer. Prøv at søge på “File Recovery software”.
  Held og lykke!
  Kristian

 3. Jeg har brug for at kunne podcaste radioprogrammer(som jeg i øvrigt endnu ikke har forstand på). Jeg kan kun finde data som oplyser, at man kan podcaste video. Kan nogen hjælpe mig??

 4. Er der nogen som kan fortælle mig hvordan skridt tælleren er i den her? Jeg søger en mobil med skridt tæller, og det skal ikke være en hvor man skal have GPS’eren til for at bruge den eller sætte til en specifik træning, der skal bare kunne tælles skridt og helst sammenligne dage med hinanden osv.

 5. hej, jeg har en sony E. w715, har haft den 1 mdr. alt
  virkede fint til en dag jeg sad og rodede med den, så nu
  vil den ikke afsende sms, men den kan godt modtage sms.
  når jeg prøver at sende en sms, kommer der et felt hvor
  der står jeg skal henvende mig til en support operatør
  og så skal man indtaste et tlf.nummer, men hvilket nr.?
  er der nogen der kan hjælpe mig, vil jeg blive utrolig glad.

  Bedste hilsner jan

 6. Jeg har haft den her mobil engang, og jeg var virkelig glad for den. Og nu kunne jeg egentlig godt tænke mig den igen, men vil meget gerne vide hvad den koster? Kan ikke se det nogle steder..?

 7. Hej med jer. Vil i Hjælpe mig??
  Er det stadig muligt at købe en NY W715 (helst Sølv)
  Vil meget gerne have hjælp hertil.

  Andre der har problemer med opladling af W715 – W995 ladestik skal side ganske bestemt for at få strøm på ???

  Ellers TOTAL nice mobil.

  mvh CJ

 8. Hej, jeg ønsker mig den her mobil, men vil gerne vide hvad den koster, så jeg kan se om den er for dyr og om jeg så skal kigge på en anden. Har den den det der samtale-ting? Jeg hader nemlig når der kun er indbakke. Hjælp mig !

Skriv et svar