Samsung Jet S8000

Anmeldelse

Samsung Jet S8000 anmeldelse

Sig goddag til Samsung’s nyeste bud på en super touch mobiltelefon. Den nye Samsung Jet S8000 er den stærkeste og hurtigste Samsung mobil på markedet op til nu, som sementeres med dens kraftfulde 800 MHz CPU. Det er ikke svært at gennemskue hvem præcis Samsung prøver at komme til livs (iPhone 3Gs *hint hint*).

Design

Med Jet i hånden, er noget af det første man opdager dens slanke ydre og det faktum at den ligger perfekt i hånden. Den er udstyret med en massiv stor 3,1 tommer AMOLED touch skærm, som præsenterer billeder og videoer i 16 millioner farver. Overflade på Jet’ens front, er i let plast og bagsiden er belagt med let gennemsigtig sort plast, med et fedt rødt skær, som tydeligt skinner igennem (se billede nedenfor).

Samsung Jet S8000 bagside

Samsung Jet S8000 måler 108 x 53 x 11 mm og vejer kun 110 g. med nogle touch mobiler kan det synes at være et problem med de, ofte, brede mål, men sådan føles det ikke med Samsung Jet. På trods af den store skærm, er mobilen ikke for bred, så det virker akavet at ramme knapperne, som er lokaliseret på siden. Alt i alt, ser telefonen bare fantastisk ud. Et gennemført stykke teknik. Mobilen oser desuden af minimalisme (som det bl.a. også er kendetegnet hos Apple’s iPhones) og det klæder den super godt. Midt i herligheden, finder du en diamantformet knap, som fungerer som ”menu” knapper eller ”hjem”. Blandt knapperne på siden, finder man volumen, tænd/sluk og andre. Nederst til højre på mobilen, finder man en knap som aktiverer Media gate 3D cube’n, som henviser til 6 medie applikationer: fotoalbum, videoafspiller, musikafspiller, FM radio, spil, internetbrowser og selve menuen. Der er desuden en knap som aktiverer kameraet.

Jet S8000 funktioner

Jet’en har taget Samsungs TouchWiz 2.0 i brug, hvilket ikke er meget anderledes at bruge end den oprindelige TouchWiz brugerflade fra den tidligere generation — generelt set er brugervenligheden i top. Desuden er Jet S8000 udstyret med 3,5 mm jack stik, så du kan benytte dine egne hovedtelefoner.

Fra en ”widget bar” i brugerfladen, finder man indbyggede applikationer, såsom Facebook, YouTube og muligheder for at downloade mange flere. På e-mail siden, har du mulighed for at synkronisere med Microsoft Exchange Server, skulle du ønske det, og naturligvis også Gmail fra Google. Yderligere har den inkorporeret A-GPS med support fra Google Maps og andre GPS features.

Samsung Jet har indbygget accelerator til touch skærmen, så der ikke forekommer irriterende ventetid når man roterer mobilen (f.eks. i forbindelse med billeder eller film), og det virker fremragende og er utrolig præcist. Samsung har ligeledes udstyret Jet’en med andre sensorer, som f.eks. når du ryster den, så lukker den applikationen.
Mobilen kommer med hele 2 GB intern hukommelse og med mulighed for udbygning til 16 GB, via microSD kort slottet, så du har rig mulighed for at gemme din musik og hvad du ellers ønsker at have på din telefon. Dette bringer os til musikafspilleren, hvilken er utrolig let at betjene. Det er nemt at finde nummeret du søger, samt sætte spillelister op. Som man kender det hos iTunes, så er det også her muligt at filtrere for kunstner, album eller genre på musikken du leder efter. Den kan desuden sættes til automatisk at oprette playlister for sidst spillet, mest spillet, for nylig tilføjet osv. Video afspilleren understøtter bl.a. DivX and Xvid.

Samsung har en lidt anden zoom funktion i forbindelse med browser, end det ses hos HTC og iPhone. Her holder du på skærmen og zoom funktionen popper ud og du kan derefter scrolle op og ned alt efter om du vil zoome ud eller ind. Samsung kalder det One Touch Zoom, og er utrolig brugervenligt og intuitiv.

Kamera

Samsung S8000 Jet er udstyret med et 5 megapixel kamera, hvilket er i den høje ende for smartphones. Smartphones er normalt ikke designet til at være med på fronten rent kameramæssigt, men den nye Jet formår alligevel at være med. Kameraet har dobbelt LED blitz og autofokus, til at stille skarpt automatisk. Den dobbelt LED blitz formår at lyse godt op, så det er muligt at filme, selv i mørke omgivelser. Du får ydermere en bunke at kamera/billede funktionaliteter med, såsom redigering i forskellige stilarter mm.

Konklusion for Samsung Jet S8000 mobil

Samsung Jet S8000 er den hurtigste og stærkest Samsung mobil på markedet, med masser af features og udstyr som gør det til et fremragende valg hvis du står og er på jagt efter en ny touch mobil. Den har 800 MHz processor, hvilket er større end dens nærmeste rivaler og den er udstyret med bl.a. GPS og 5 megapixel kamera med autofokus og dobbelt LED blitz. Uden tvivl Samsungs hidtil bedste bud på en smartphone med touch skærm og en fremragende og anbefalelsesværdig mobiltelefon i det hele taget!

Billeder af Samsung Jet S8000:


Specifikationer
Generelt
2G Network GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network HSDPA 900 / 2100

Størrelse
Dimensions 108.8 x 53.5 x 11.9 mm
Weight 110 g

Skærm
Type AMOLED resistive touchscreen, 16M colors
Size 480 x 800 pixels, 3.1 inches
– TouchWiz v2.0 UI
– Accelerometer sensor for auto-rotate and Motion UI
– Proximity sensor for auto turn-off

Lyd
Alert types Vibration; Downloadable polyphonic, MP3, WAV ringtones
Speakerphone Yes
– DNSe (Digital Natural Sound Engine)
– 3.5 mm audio jack

Hukommelse
Phonebook Yes, Photo call
Call records Yes
Internal 2GB / 8GB
Card slot microSD (TransFlash), up to 16GB, buy memory

Data
GPRS Class 12 (4+1/3+2/2+3/1+4 slots), 32 – 48 kbps
HSCSD Yes
EDGE Class 12
3G HSDPA, 3.6 Mbps
WLAN Wi-Fi 802.11 b/g
Bluetooth Yes, v2.1 with A2DP
Infrared port No
USB Yes, v2.0 microUSB

Kamera
Primary 5 MP, 2592 x 1944 pixels, autofocus, LED flash

Funktioner
Geo-tagging, face, smile and blink detection, wide dynamic range
Video Yes, D1(720×480)@30fps
Secondary Videocall camera
Features CPU Qualcomm MSM6246, 800Mhz processor
Messaging SMS, MMS, Email, IM, Push Email
Browser WAP 2.0/xHTML, HTML
Radio Stereo FM radio with RDS, FM recording
Games Yes + downloadable
Colors Black
GPS Yes, with A-GPS support, Route 66
Java Yes, MIDP 2.0
– Digital compass
– Media Gate 3D
– Smart unlock
– MP3/WMA/AAC/WAV player
– DivX/XviD/H.263/H.264/MP4/WMV player
– Organizer
– Voice memo
– T9

Batteri
Standard battery, Li-Ion 1100 mAh
Stand-by Op til to 422 timer (2G) / Op til 406 timer (3G)
Talk time Op til 8 timer 20 min (2G) / Op til 5 timer (3G)

Billeder

Billeder af Samsung Jet S8000


Video

Video af Samsung Jet S8000


8 tanker om “Samsung Jet S8000”

 1. er den holdbar skal nemlig konfirmeres og tænker på at købe den efter men den må og så gerne være lige så holdbar som en normal

 2. Jeg syntes personligt at det er lidt af en dårlige telefon. Nu har jeg haft den i godt et år. Og jeg siger bare, gid jeg aldrig havde købt den. Så nu går jeg over til en enkelt mobil igen!

  GODE TING
  -Ligger godt i hånden fra start af

  -Rigtig pænt design.

  -Spiller musik godt.

  DÅRLIGE TING
  Kamera, man skulle ikke altid tro at det var 5 megapixel

  Tastatur, man kommer til at skrive langsomt og man vil gerne have et almindeligt tastatur igen, ret så hurtigt!

  Touch funktion, elendig! jeg bruger mine negle nu, før at den vil reagere!

  Jet, der er for meget at kalde den, i starten jov. Men hvis man ha mange sange og billeder ligesom mig. Så bliver den total langsom!

 3. Glemte, hvis man skriver sms og man får en, så slår den ud i et lille øjeblik. Og ikke mindst det er en dårlig ordbog og den skriver langsomt.

 4. jeg vil ha den mobilen uten abo,Samsung,S 8000 Jet.Hvordan vi kan gøre.kan dere sender på min adres i Norge Tyriveien 11 1405 Langhus.min tel er 47/94121067.

 5. Hej Jeg synes at min mobiltelefon Samsung S8000 er gode:-) Jeg har købe min mobiltelefon Samsung S8000:-)venlige Hilsen Theresa Nguyen

 6. Jeg tror det er med alt andet af sådan issenkram, at de skal opdateres rigtig og så skal man passe på virus i telefonen, ligesom en pc. Man skal ikke have for meget til at køre i baggrunden ud over vejret og nyheder måske, ryd op i telefonen og luk unødvendige ting ned lige som når man kører sin pc optimalt, så får i også en bedre telefon ud af det på fuld højde med så meget andet.

Skriv et svar