Windows Phone 7 preview

Windows Phone 7

Engadget har altid været hurtigt ude med riven når det gælder ny teknologi, og har for kun 6 timer siden udgivet deres in-depth preview af Windows Phone 7 styresystemet.

Engadget roser visse ting ved Windows 7, bl.a. responsen til dit touch, den specielle home-screen hvor du kan trække næsten alt ud (inkl. spillelister til musik, kontaktpersoner og andre ting), det simple og meget gode tastatur, men har også en del kritik med på vejen, bl.a. over manglen på copy-paste funktionalitet til tekst (hvilket er et stort problem taget i betragtning af at WP7 kan fås med Office), men endnu vigtigere den måde WP7 håndterer dine Facebook-kontakter på.

WP7 bruger nemlig en “people app” til at holde styr på dine kontakter. Problemet er at hvis du tilslutter din Facebook-account til din telefon, vil telefonen automatisk importere alle dine kontakter, så de 100 telefonnumre/kontakter du havde i people appen kan pludselig havne i en sø af hundreder eller tusinder andre kontakter afhængigt af hvor mange Facebook-venner man har.

Engadget var dog imponeret med det meste af systemet, selvom de dog ikke følte det repræsenterede et færdigt mobil-system. Microsoft har dog stadigvæk et par måneder før systemet udgives til at finpusse disse elementer.

Læs hele det lange preview hos Engadget.

Skriv et svar