Guide: Oplad din iPhone med computeren i standby

Charging iPhone

Ikke alle der har en iPhone eller iPod Touch har en vægoplader til den, og er derfor tvunget til at lade telefonen op via. deres computer. Dette kan være frustrerende, bl.a. hvis du gerne vil lade telefonen op natten over, men ikke gider hører på at computeren kører, og samtidigt gerne vil spare på elregningen.

Mange ved dog ikke at det er muligt at lade sin iPhone eller iPod Touch op mens computeren er i standby-mode, hvilket kan spare dig penge og støjirritation.

Sådan gør du:

  1. Sørg for at computeren er tændt
  2. Tilslut din iPhone/iPod Touch via. dit USB-stik, og vær sikker på at den oplader, hvilket kan ses når det velkendte batterimærkat kommer frem på skærmen
  3. Sæt computeren i Standby. På danske versioner af Windows Vista og Windows 7 vil dette være benævnt med ordet Slumre i stedet. Bemærk: Dvale kan IKKE bruges.
  4. Computeren skulle nu gå i standby, og batterimærkatet vil forsvinde fra din iPhone som om den ikke oplader. Dette skal du ikke tage dig af da det er ganske normalt når computeren går i standby.

Din iPhone oplader nu, også selvom du ikke kan se batterimærkatet. Årsagen er at mens computeren er i standby, vil den udsende en svag strøm til alle USB-porte som var aktive da den blev sendt til slumring.

Bemærk at hvis du på noget tidspunkt fjerner forbindelsen mellem din iPhone og computeren, så skal step 1-4 allesammen gentages for at sætte den til opladning igen.

Skriv et svar