Uge 48 på mobilterminalen – De største nyheder

December er startet, og juletiden er for alvor over os, og jvf. vores afstemning er der en del der gerne vil have udskiftet deres mobil her i december måned.

Det går godt for Googles Android-operativsystem. Faktisk så godt at systemet nu er mere populært/foretrukket blandt mænd end iOS er, hvorimod kvinderne stadigvæk halter lidt bagefter. Systemet ligger nu meget tæt op af iOS i popularitet. Det er især nuværende smartphoneejere som er mest tilbøjelige til at vælge Android over iOS på deres næste telefon, mens telefonejere der ikke har en smartphone stadigvæk har en højere præference for Apples isenkram. Telefonproducenterne har efterhånden også fået gang i Android-opdateringerne, og Android har efterhånden efterladt 1.x versionerne i støvet. 83% af alle Android-telefoner kører nu en Android 2.x.

Duk jer, for dobbeltkernene er på vej. De første telefoner med mere end en CPU-kerne er på vej, og LG Star er et af de første skud på stammen, kørende på Nvidias Tegra 2 platform. Ifølge testere er Android-telefonen imponerende meget hurtigere end nuværende topmoderne Android-telefoner som Galaxy S, og der er muligvis mere hastighed at hente hvis telefonen udkommer med Android 3.0 (Honeycomb), hvilket dog ikke er fastslået endnu. Hvis du endnu ikke har fået det gjort anbefaler vi stort at tage et kig på videoen af telefonen.

Sidst, men ikke mindst, blev tirsdag dagen hvor Apples iPad landede i Danmark officielt, i et prisniveau der ligger mellem 3.800-6.000 kr. afhængigt af harddiskstørrelse og om den er med eller uden 3G understøttelse. I alt 40.000 eksemplarer vil i første omgang være tilgængelig i Danmark, med flere på vej senere hvis der skulle blive udsolgt.

Skriv et svar