Samsung annoncerer næste telefon i S-serien – Galaxy S Advance

Sidste sommer udkom Samsung med deres anmelderroste Galaxy SII telefon som siden har solgt som varmt brød, og det ser ud til at Samsung ikke har tænkt sig at hvile på laurbærerne omkring deres store succesfulde telefon. De har derfor nu, en måneds tid før årets Mobile World Congress, valgt at annoncere næste telefon i serien, Galaxy S Advance, som vil udkomme senere i år (hvornår vides ikke).

Det første der er værd at bide mærke i her er at der umiddelbart IKKE er tale om en direkte efterfølger til Galaxy SII, den såkaldte Galaxy SIII. I stedet ser det nærmere ud til at S Advance skal være en billigere udgave i S-serien, der bringer alt det gode fra telefonserien ned på et respektabelt prisniveau til kunder der ikke har råd eller har lyst til den helt dyre udgave.

Galaxy S Advance er dog stadigvæk en respektabel telefon. Med en 1 Ghz dual-core processor og 16 GB intern hukommelse (muligvis mere hvis man vil punge lidt mere ud) er der nok at lege med for de fleste. Dog kører telefonen kun Gingerbread, hvilket mildest talt er en skuffelse, da den nemt har hardwaren til at køre Ice Cream Sandwich. Til gengæld er skærmen som altid Samsungs lækre Super AMOLED-skærm, som efterhånden sætter deres telefoner fra resten af stablen når det kommer til visual kvalitet, og på 4″ er det en respektabel størrelse at benytte, selv for folk med store fingre.

Telefonen udkommer i første omgang overraskende nok i Rusland her i starten af februar (hvilket vil sige om ikke særligt længe), men planen er at telefonen ikke lang tid efter skal komme i Europa, samt Kina, Africa, Latin Amerika, Mellemøsten og den sydlige del af Asien. Amerikanerne vil derfor ikke få glæde af Galaxy S Advance, ihvertfald ikke foreløbigt.

Prisen er ikke annonceret, men det er umiddelbart kun et spørgsmål om tid.

Kilde: Samsung

 

Skriv et svar