Rygter om Facebook mobil passer ikke

Nyheden om en mulig Facebook mobiltelefon er der alligevel ikke hold i. Det var ikke blevet bekræftet fra den sociale medie gigant, men det plejer heller ikke at være et krav for at få rygterne til at svirre. Online magasinet Techcrunch har indhentet information fra en insider kilde hos Facebook, som siger at der er blevet sat to høj-profil ansatte til at udarbejde en Facebook mobiltelefon, specielt rettet mod dyb integration af kontakter på din Facebook profil. Med andre ord, skal det være muligt at ringe til et ”navn” frem for det mere traditionelle telefon nummer.

Efter sigende er Facebook bekymret for den, stadigt stigende, indflydelse Apple og Android har på mobilmarkedet. På trods af de applikationer, der allerede findes til Facebook på de førnævnte styresystemer, skulle Facebook ville mere end det. For rigtigt at kunne integrere dine sociale kontakter med mobilen, er det nødvendigt at have kontrol over selve operativsystemet.

Mashable har i mellemtiden været i kontakt med en Facebook repræsentant, som hurtigt har skudt rygtet i sænk med kommentaren ”Facebook is not building a phone.” Selvom der er planer om dybere integration med mobilens system, er en komplet mobil ikke på tegnebrættet. Talspersonen fortsætter med ”building phones is just not what we do.

Skriv et svar