Nexus 7 kommer til Danmark i september

Siden at Googles nye tablet – designet af ASUS – kom på gaden i USA har den været som revet væk fra hylderne. ASUS har simpelthen ikke kunne følge med efterspørgslen på det lille vidunder, og de stræber stadigvæk efter at kunne producere nok til at tilfredsstille markedet.

Denne efterspørgsel er muligvis også årsagen til at vi har i Danmark, samt mange andre lande i Europa, ikke har fået den lille smarte 7″ tablet endnu. Men vi får den, og nu er der også en nærmere dato på. I december vil 16 GB versionen af Nexus 7 ramme Danmark, samt andre nordiske lande.

Prisen bliver på mellem 2.000 og 2.00 svenske kroner, hvilket svarer til 1.800 til 2.100 danske. Selvom det kun er en 7″ tablet, så er det med den hurtige Tegra 3 processor på 1,3 Ghz per kerne (fire kerner) samt hastighedsoptimeringerne i Android 4.1 Jelly Bean som tablet-PC’en bliver leveret med, en hurtig tablet der kan afvikle næsten alt hvad hjertet kan begære.

Google selv har erklæret Nexus 7 for at være en “medietablet” med hurtig emulering af video. I Amerika gav de bl.a. de hurtigste købere af den nye tablet et gavekort til Google Play på $25. Google har konstant søgt at udvide deres onlinesortiment, hvilket bl.a. var årsagen til at Android Market blev omdøbt til Google Play, da navnet var mere velegnet til en butik der sælger alle mulige sortimenter af digitale varer, både til Googles egne enheder, men også almen digital underholdning så butikken bedre kan matche Apples iTunes Store.

Vi har endnu i Danmark ikke adgang til de fleste af de ting der sælges på Google Play udover Android-applikationer, men det forventes at vi får udvidet mulighederne når Nexus 7 lanceres her i Danmark. Ellers er der mulighed for at købe indhold hos bl.a. Amazon.

Via. TV2 Beep

Skriv et svar