Motorola’s første Ice Cream Sandwich telefon har fået lækket billeder

Ifølge billeder som PocketNow er kommet i besiddelse af, så er Motorola på vej med deres første Android 4.0 Ice Cream Sandwich telefon til den brede befolkning.

Telefonen er endnu unavngivet, og resten af specifikationerne er stadigvæk en stor gåde (selvom det på ligner en 4″ telefon, muligvis en 4,3″), men en ting der er sikkert er at telefonen ikke vil bruge OMAP processorer fra Texas Instrument, hvilket ellers traditionelt er hvad Motorola bruger. I stedet vil telefonen benytte Intels nye processorplatform til mobile enheder, Medfield, som er en videreudvikling af Intels Atom-processorer der traditionelt sidder i små Netbooks. Arkitekturen, for dem som ved lidt om teknik, bliver derfor også x86 som det kendes fra normale computere, og ikke ARM, hvilket bl.a. betyder at hvis tablets kommer til at benytte chippen i fremtiden, så vil Windows 8 tablets bl.a. skulle benytte x86 versionen af systemet, og ikke den specifikke ARM-version som Microsoft også producerer.

Telefonen vil som billederne viser benytte den nyeste version af Motorolas brugergrænseflade, MotoBlur, som vi fra redaktionens side erfarer fungerer relativt godt, og kan bestemt måle sig med bl.a. TouchWiz fra Samsung og SenseUI fra HTC, samt stock Android i 4.0. En ting som dog KAN afsløres om telefonen er at kameraet tilsyneladende skal være et af de store salgsargumenter, bl.a. pga. særlig funktionalitet der gør det muligt for kameraet at tænde med det samme, samt at snuppe 15 billeder på et sekund (hvorefter man så kan sortere de gode billeder til eller fra). Det er bestemt interessant da vi tidligere har set bl.a. Apple bryste sig med et hurtit kamera i iPhone 4S.

Motorolas nye telefon forventes afsløres til Mobile World Congress i slutningen af februar.

[Tak til PocketNow for brug af billedet]

Skriv et svar