LG Optimus Vu – ny smartphone/tablet hybrid fra LG

Kombinationen af at tablets bliver mere og mere tilgængelige og populære blandt den almene befolkning, samt at smartphones på det seneste har haft en tendens til at bevæge sig mod større og større skærme på 4″ eller over (bl.a. Galaxy Nexus med sin 4,65″ skærm) har skabt et marked for tablet/smartphone-hybridenheder, med Samsungs Galaxy Note på 5,3″ som værende den første.

Nu melder LG sig også på banen med LG Optimus Vu, en smartphone-tablethybrid med en 5″ skærm. Grundet den lille skærm kommer Optimus Vu ligesom Galaxy Note med en lille trykpen som det bl.a. var kendt for PDA’er for mange år tilbage.

Specifikationerne for Optimus Vu er dog i den stærke ende. Med en 1,5 Ghz Qualcomm dual-core processor, en skærmopløsning på 1024 x 768 (til den relativt lille skærm), 32 GB intern lagerpads, to kameraer på hhv. 8 og 1,3 megapixels, samt Android 2.3 Gingerbread, sidstenævnte dog med løfte om Ice Cream Sandwich inden for 3 måneder, hvilket bestemt gør Gingerbread værd at leve med.

Med en sølle vægt på 168g er det bestemt en letvægter, størrelsen taget i betragtning, hvilket dog også betyder at batteripakken er en smule mindre end sin konkurrent fra Samsung. Hvor sidstenævnte har en batteripakke på 2.500 mAh, har Optimus Vu kun 2.080 mAh at rode med, hvilket dog er mere end rigeligt. HDMI-udgang til TV er naturligvis også en del af sådan en enhed, da det efterhånden er ved at blive standard på de fleste enheder.

Optimus Vu forventes at lande på det asiatiske marked engang i marts, mens der endnu ingen nyheder om en international lancering, som dog uden tvivl kommer før eller senere. Uanset hvad skal vi nok se mere til Optimus Vu på MWC senere i februar.

Skriv et svar