iPad er nu på vej til Danmark

iPad

Ifølge vores kollegaer på Mobilsiden er de danske telefirmaer nu på vej med abonnementer til iPad, hvilket betyder at den populære tablet-PC endelig er på trapperne og på vej til Danmark.

Flere teleselskaber har bekræftet at de inden for de næste par måneder vil have abonnementer klar til bl.a. 3G-versionen af iPad, og Telia ser ud til at være hurtigst ved at love at have abonnementer klar allerede i november, hvor de allerede har navne klar på 2 abonnementer som Apple har godkendt (“Telia Tablet 200” og “Telia Tablet 1 GB” til 29,- og 99,- kr. om måneden uden binding). Hvornår selve iPadden kommer vil teleselskaberne ikke ud med (abonnementerne kommer sandsynligvis før selve iPad), men det er ganske muligt at Apple forsøger at nå at få produktet i handlen op til juletiden.

Hvad prisen for selve iPad bliver vil teleselskaberne ikke ud med endnu, sandsynligvis på Apples “opfordring”, men vi håber stort på juleudsalg. Ud fra Telias abonnementer kan vi foreløbigt gætte på at prisen bliver relativt høj, da abonnementerne er billige og er uden binding. Udover Telia har TDC og 3 Mobil også bekræftet at de vil sælge iPad.

Skriv et svar