HTC Bliss til kvinder lander snart med HTC Sense 3.5

Man skulle ellers tro at der ikke var den store forskel på smartphones til mænd og kvinder, da de fleste smartphones i sig selv har flere muligheder for at ændre telefonens indre og ydre udseende, så den passer til ens personlighed. Der har i et stykke tid floreret rygter om at HTC var i færd med at udfordre denne tankegang, og var påbegyndt designet af en mobiltelefon henvendt specifikt til kvinder. Rygterne startede allerede tilbage i maj, og nu ser det ud til at telefonen er på vej via. et samarbejde med Verizon i USA.

HTC Bliss, som er navnet telefonen indtil videre har fået, er angiveligt baseret på at HTC have været ude for at snakke med kvinder, og udspørge dem hvad deres præferencer er for smartphones, bl.a. hvad de kan lide og ikke kan lide ved smartphones. Telefonen som kommer med en Qualcomm MSM7630 processor på 800 Mhz som også kan findes i HTC Desire Z, samt Android 2.3.4 Gingerbread. Telefonen kan derfor anslås at komme i lavprisklassen, da de dyreste smartphones på markedet ofte er udstyret med dual-core processorer.

Sidst men ikke mindst vil telefonen komme med kvindeligt-relateret ekstraudstyr, bl.a. et vedhæng med lys (til f.eks. at signalerer SMS’er og andet) som er designet til at gøre det nemt at rive telefonen op af en taske. Om der er andre ting der vil gøre telefonen mere kvindeorienteret er endnu uvist. Samtidigt vil telefonen angiveligt komme med nyeste version af HTC’s brugergrænseflade, HTC Sense 3.5, hvilket er en positiv overraskelse taget i betragtning af at HTC Sense 3.0 kun har været ude i relativt kort tid. Om dette er en opgradering er dog tvivlsomt, da det sandsynligvis fjerner alle 3D animationer fra telefonen pga. dens langsommere processor.

Telefonen vil i første omgang udkomme i USA via. Verizon, men HTC plejer generelt at være gode til at få deres telefoner ud til resten af verdenen, så forvent at telefonen også lander i Danmark på et tidspunkt, dog sikkert under et andet navn.

Kilde: HTC Inside

Skriv et svar