Hands-on med nogle af mobilerne fra WP7 konferencen

Her på redaktionen ville vi ønske at vi selv kunne ligge vores klamme svedige hænder på nogle af de lækre mobiler der blev præsenteret tidligere i dag i New York City som en del af Microsofts konference. Det har vi desværre ikke mulighed, så vi vil i stedet lade vores kollegaer hos Engadget tage sig af det.

Disse telefoner er dog specifikke for det amerikanske marked, så vi kommer ikke til at se dem i Danmark, men det betyder ikke at vi ikke kan fortælle hvilke koncepter de forskellige producenter har kogt suppe på. Vi kan jo muligvis håbe på at at vi ser lign. produkter i Danmark en dag.

Klik på billederne for at komme til Engadgets artikel om hver telefon, inkl. video og flere billeder

Først og fremmest har vi HTC 7 Surround, en telefon med Surround Sound højtalere der kan slås ud ligesom et tastatur. Hvor meget Surround man får for pengene er tvivlsomt. Derudover ser det ud til at telefonens skærm er relativt høj, men ikke særligt bred, hvilket muligvis ikke lige falder i alles smag. HTC 7 Surround er eksklusiv for AT&T kunder.

HTC 7 Surround
HTC 7 Surround

Derefter er der HTC HD7, som beskrives som en HTC HD2 i nye klæder, eksklusivt for T-Mobile kunder i USA. Med en stor 4,3″ skærm og en hurtig processor er det en af de større telefoner på markedet, og den føles meget hurtig. Engadget bemærkede dog at skærmen begyndte at vise grimme farver når du ikke så telefonen lige fra midten, og var alt i alt ikke særligt imponerede. Derudover skulle telefonen gerne indeholde en indbygget kickstand så telefonen kan stå på et bord, selvom Engadget bemærkede at den var relativt nem at vælte og føltes ikke særligt stabil.

HTC HD7
HTC HD7

Derefter er der Samsung Focus, som også blev præsenteret under selve eventet, og som også er en AT&T mobil. Kort beskrevet er mobilen Windows Phone 7 udgaven af Galaxy S. 4″ lækker Super AMOLED skærm, og er den tyndeste af alle WP7 telefonerne der er blevet præsenteret.

Samsung Focus
Samsung Focus

Dell Venue Pro, også kendt som Dell Lightning, er en relativt høj WP7 telefon med et skubud tastatur der, overraskende nok, sidderi bunden og ikke på siden af telefonen.Engadget beskriver telefonen som “downright awesome”! Ligesom HTC Surround har telefonen en relativt høj skærm på hele 4,1″, og bagsiden beskrives som at stå med en iPhone 3G/3GS i hånden pga. formen af telefonen. 5 megapixel kamera er også inkluderet. Alt i alt var Engadget meget imponeret over telefonen som føles som et solidt bud fra Dell på WP7 markedet.

Dell Lightning
Dell Lightning / Dell Venue Pro

Vi venter spændt på at se hvad Microsoft og deres partnere har designet til os på den anden side af atlanterhavet. Når alt kommer til alt får vi jo vores WP7 telefoner før amerikanerne. Vi takker endnu engang Engadget for den fantastiske dækning.

Skriv et svar