GameStop begynder at sælge gamingtablets til jul

Mens digitale downloads hastigt er ved at gøre salg af gode gamle skiver når det kommer til computerspil, så er den store spilkæde GameStop (der bl.a. opkøbte EBgames-kæden som de fleste nok husker) stadigvæk med på fronten når det gælder innovation.

Wall Street Journal kan nu melde ud at GameStop til juletid vil begynde at sælge Android-tablets. Det er ikke GameStop selv der producerer eller får produceret disse tablets. De er derimod designet af bl.a. Asustek, Acer og Samsung. Disse tablets sælges allerede i andre butikker, og prisen bliver alt i alt da også ca. den samme, men køber du din tablet hos GameSpot (til omtrent samme pris vel at mærke), så vil du få syv spil med i købet, inklusiv Dead Space og Madden NFL, begge produkter fra EA Games.

“Vores kunder fortæller os at de kan lige at spille spil på mange forskellige enheder. Vi satser på at der er muligheder for at sælge gaming på tablets.” – J, Paul Reines, GameStop CEO

Vi må dog foreløbigt kigge langt i Danmark efter de nye tablets. GameStops initivativ begynder i første omgang kun i USA i omkring 200 af deres butikker. Hvis projektet viser sig at være succesfuldt, så har GameStop dog planer om at udvide programmet næste år, hvilket forhåbentligt inkluderer at andre lande end USA vil blive involveret.

GameStop lover at de tablets de sælger er optimeret til gaming. Hvad det betyder ved vi ikke, og der lyder endnu ingen specifikationer på enhederne endnu.

Via. WSJ

Skriv et svar