Første opdatering til Windows Phone 7 frigivet, og flere telefoner har problemer med den

Windows Phone 7

Microsoft har netop frigivet deres første Windows Phone 7 opdatering, og som Murphy’s lov så venligt beskriver: Alt hvad der kan gå galt, vil gå galt.

Det ser nemlig ud til at flere Windows Phone 7 modeller har problemer med opdateringen. Det drejer sig bl.a. om Samsung Omnia 7 og LG Optimus 7. Bl.a. rapporterer brugere at opdateringsprocessen går i stå halvvejs igennem og telefonen fryser. Marvin V. der er en del af Windows Phone 7’s support-gruppe udtaler “Hvis din opdatering er slået fejl anbefaler vi ikke at du forsøger igen, da det sandsynligvis vil fejle i anden omgang også. Vi undersøger sagen, men indtil da forsøg ikke at opdatere før din telefon advarer dig om at en ny opdatering er tilgængelig.”

Det pinlige (og meget ironiske) i den her sag er at opdateringen endda ikke bringer nogen nye features til Windows Phone 7. I stedet er det meningen at opdateringssystemet i telefonen bliver opdateret, så for at gøre en lang historie kort ville Microsoft opdatere deres opdateringssystem, men pga. en fejl i opdateringssystemet kunne opdateringen ikke installeres. DOH!

Opdatering: Microsoft har trukket opdateringen tilbage indtil de kan løse problemerne.

Skriv et svar