Anmelderne roser Motorola Xoom stort

De første anmeldelser af Motorolas nye Android 3.0 tablet, Xoom, er efterhånden kommet på gaden, og der er stor ros at hente for den lille tablet, som bliver kaldt den første reelle konkurrent til iPad.

Android 3.0 er tablet-PC’ens store sellpoint udover den lækre hardware med en 1280 x 800 opløsning på den store 10,1″ skærm, dual-core Tegra 2 processoren, den store mængde RAM på 1 GB, og systemet fungerer fantastisk. AllThingsDigital skriver bl.a. “The browser is especially impressive, with PC-like features, such as visible tabs for open pages and the ability to open a private browsing session. Apps like Maps and YouTube have 3-D views.” Samtidigt er der stor ros til de forskellige indbyggede applikationer som G-mail osv.

Der er også nogle få kritikpunkter, bl.a. at batterilevetiden ikke er helt lige så god som iPads (selvom den stadigvæk er god. De forskellige anmeldelser fik over 8 timers videoafspilning på en fuld opladning med WiFi/3G slået til og høj lysstyrke). Derudover vil Flash-understøttelse i webbrowseren først komme om nogle uger via. en opdatering.

Der er også en stor mangel på Tablet-specifikke Android-applikationer, hvor iPad er langt foran med iPad-only applikationer, men det burde snart komme nu hvor kabløbet er skudt igen. Der bliver uddelt stor ros til andre applikationer dog. F.eks. fyldte Angry Birds skærmen perfekt ud og virkede fint.q

Du kan selv hoppe ind og Engadgets anmeldelse og AllThingsDigitals anmeldelse.

Skriv et svar