Første WP7 opdatering på vej, dog en smule forsinket

Windows Phone 7

Den første store opdatering til Windows Phone 7 der bl.a. skal bringe Copy-Paste funktionalitet til systemet er så småt på vej da den oprindeligt var destineret til at komme i begyndelsen af marts. Nu er vi snart halvvejs igennem marts, og opdateringen er stadigvæk ikke landet.

Årsagen er den tidligere opdatering til Windows Phone 7 som gav problemer med en masse telefoner. Microsoft valgte i sidste ende at trække opdateringen for at fikse problemerne. Disse problemer skulle nu gerne være løst, men Microsoft har valgt at foretage yderligere kvalitetstests for at sikre at den kommende opdatering fungerer som den skal.

“I’ve decided to take some extra time to ensure the update process meets our standards, your standards, and the standards of our partners. As a result, our plan is to start delivering the copy-and-paste update in the latter half of March.” – Eric Hautala, leder for Windows Phone 7 opdateringsteamet

Opdateringen er altså med andre ord 2-3 uger forsinket, men de gode nyheder er at den kommer snart, og at Microsoft (forhåbentlig) har fået løst alle problemerne med opdateringer.

Kilde: Windows Phone Blog

Skriv et svar