Første preview af Playstation Phone aka. PSPhone aka. Xperia Play

Hvem andre end Engadget kan komme i nærkontakt med det sidste hotte nye teknologi.

Efter at Engadget var de første i verden til at fremvise billeder af Xperia Play (hvilket ikke var navnet telefonen gik under dengang), så har de nu også haft fat i den.

Telefonen fra Sony Ericson kører Android 2.3 Gingerbread, har en 854 x 480 LCD skærm skærm ligesom Xperia X10. Engadget kan dog ikke bekræfte hvilken processor der sidder i telefonen, men ifølge deres oprindelige kilde skulle det være en Qualcomm MSM8655 på 1 Ghz, men en Adreno 205 GPU til at stå for grafikken, samt 512 MB RAM hvilket er lige så meget som de større konsoller (Xbox 360 og Playstation 3) har. Selvom telefonen kun har en kerne viser Engadgets tests at grafikkapaciteten er fantastisk, faktisk omtrent lige så god som LG’s Optimus 2X med Tegra 2 som vi har omtalt så meget for nyligt. Engadget bemærker at telefonen er hurtig og stabil, men er skuffede over at telefonen ikke kan optage i 720p video.

Du kan læse resten af previewet, samt se videoer (bl.a. en videodemonstration af telefonens kamerakvalitet) hos Engadget.


Skriv et svar