Her er alle de nye features i Android 3.0!!

Ovre på Androids udviklerside er der nu kommet ny information op om Android 3.0 Honeycomb. Den nye milepæl inden for styresystemet har nu fået en grundig opremsning af alle de nye features, og vi bringer selvfølgelig den relevante info her.

  • Op til 5 hjemmeskærme med helt nye features

Android 3.0 bygger videre på hjemmeskærmskonceptet. Brugere kan nu have op til 5 hjemmeskærme som de selv kan tilpasse helt efter behov. De inkluderer bl.a. Widgets, genveje til applikationer og baggrunde lige efter eget behov.

  • Forbedret multitasking

En af Androids bedste styrker er multi-tasking, og i Android 3.0 er der kommer store forbedringer. Brugeren kan kalde en “Seneste Applikationer” menu op med applikationer der er blevet brugt for nyligt. Hver applikation vises med et skærmdump af hvordan applikationen så ud da brugeren forlod den.

  • Nyt tastatur

Udover at tasterne har fået nye og bedre former der gør skrivning lettere, så er der bl.a. også kommet nye knapper, f.eks. Tabulator, samt andre forbedringer.

Derudover tilbyder Android 3.0 desuden mulighed for at tilslutte fysiske tastaturer via. BlueTooth eller USB.

  • Synkronisering

Android 3.0 gør det muligt nemt at synkronisere medier eller fotos fra f.eks. et kamera eller lign.

  • Nye standardapplikationer

Android 3.0 kommer med en opdateret liste af standardapplikationer, og nye features i hver af dem, samt at de er blevet tilpasset bedre til tablets. Browsering tillader f.eks. nu tabs og “Incognito Browsing” (kendt som Private Browsing på bl.a. Firefox) der ikke gemmer cookies og internethistorie. Derudover kan brugeren nu synkronisere favorit-bogmærker med Google Chrome via. deres Google-konto. Derudover er der ny support for bl.a. multi-touch til navigation.

Kameraapplikationen har også fået en ansigtsløftning, og det samme har kontaktlisten og e-mailapplikationen.

Du kan se alle billederne herunder (klik for fuld størrelse) og læse mere på Android Developers.

Android 3.0 Hjemmeskærm
Android 3.0 - Seneste Applikationer
Android 3.0 Kamera-applikation
Android 3.0 - Browser

Skriv et svar