Designplanerne for hvad der måske bliver iPhone 5 lækket

Den Taiwanske hjemmeside tw.apple.pro har fået fingre i nogle designplaner som de mistænker for at være den næste generations iPhone.

Der er dog også en mulighed for at det derimod bliver en CDMA udgave af iPhonen, en udgave som kan køre på en anden type mobilnetværk og derfor kan sælges af flere udbydere i bl.a. USA der benytter alternative mobilnetværk, f.eks. Verizon og Sprint. Allerede for 5 måneder siden skrev vi at en CDMA-iPhone kunne være på vej, og det kan være designplanerne her der kommer frem.

Hjemmesiden havde oprindeligt lagt en YouTube video op, men denne er siden blevet taget ned per ønske fra Apples side, hvilket sandsynligvis bekræfter at der er tale om legitime Apple-dele. Hjemmesiden Global Direct Parts har dog fået fingre i nogle af delene til den nye iPhone og har sammenlignet dem med dele fra iPhone 4 (se videoen i bunden af nyheden).

Designtegningerne er rimeligt sparsomme på nuværende tidspunkt, hvilket bl.a. er årsagen til at man ikke kan finde ud af hvilken iPhone (CDMA eller iPhone 5) der er tale om, men der er sket flere designændringer. Bl.a. er “break”-punkterne på iPhone 4 antennen blevet flyttet.

Kilde: MacRumors

httpvh://www.youtube.com/watch?v=fslDl442qjo

Skriv et svar