Counter-Strike ported til Android

For den del af vores læsere som hører til den yngre aldersgruppe vil denne nyhed sandsynligvis ikke ringe særligt mange klokker, men for den del af jer der er over 20 år gamle (give or take) er det her nok noget der kan få nostalgien i højeste gear.

Counter-Strike huskes som et af de første og største online-spil nogensinde, og var med til at sætte fuld fart over onlinespilleverdenen da internettet stadigvæk var i en relativt ung alder, og de første ADSL-forbindelser poppede op i de danske hjem. Det særlige mod til det populære spil Half-Life var et af de første der fik millioner af spillere til at hoppe med på bølgen og tage kampen op som terroristerne med counter-terroristerne online. Og nu kan den gamle computeroplevelse genopleves på Android.

Det er udviklerne hos XDA Developers (der også står bag en del custom ROM’s og rooting til Android-enheder, samt andre små hacks) der har haft travlt med at udvikle spillet. De er ved at genopbygge motoren fra bunden og op i Unity3D, en grafikmotor beregnet til brug på mange forskellige platforme (inkl. webbrowsere ved hjælp af et særligt plugin). På nuværende tidspunkt eksisterer der to versioner af spillet: Version 5o (five-oh) til Android 2.0+ enheder og Version 6o (six-oh) til Android 2.3+ enheder. Counter-Strike til Android understøtter cross-platform gaming, hvilket betyder at det vil være muligt at spille mod andre der benytter andre platforme til samme version af spillet.

Derudover vil ejere af Sony Ericssons Xperia Play telefon få en særlig version der understøtter Plays særlige playstation-styring.

Du kan se en video af modifikationen herunder med et særligt Matrix Mod aktiveret (der sløver tiden ned bullet-time style når to fjender har hinanden på kornet), samt at du kan downloade hver version på ovenstående links.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=YalsrFwvlF4

Skriv et svar