BlueTooth printer kan bruges af mobiler

Et stort problem for smartphones er at de ikke kan forbinde med de fleste printere, hvilket tvinger brugeren til at benytte en PC til at udføre alle former for print. Forskellige printerproducenter forsøger på nuværende tidspunkt at designe produkter der løser dette problem. Hewlett-Packard forsøger f.eks. at løse problemet ved at sende en printer på markedet der kan modtage e-mails, og derved printe vedhæftede dokumenter.

Polaroid har taget en lidt mere praktisk løsning, ihvertfald til billeder, og har valgt at designe en printer med BlueTooth. Printeren er en “mini” printer der kun kan printe fotos med størrelserne 3 x 4 tommer (1 tomme er 2.54 cm). Printeren er så lille den nemt kan bæres i en hånd, og kommer til at koste omkring $100 i USA.

Polaroid har allerede designet applikationer til printeren der kan bruges af Android og iPhone. Android appen er allerede på Android Market, mens iPhone applikationen venter på godkendelse da Apple altid venter et stykke tid med at godkende applikationer der benytter iPhones BlueTooth funktionalitet.

Kilde: IntoMobile

Skriv et svar