3LiveShop åbnet i Danmark – En helt ny måde at shoppe mobiltelefoner på

Der findes generelt to typer telefonkunder: Dem som foretrækker at købe deres telefon online og få den leveret, og dem som foretrækker at gå ned i butikken og få personlig rådgivning af en kundeservicemedarbejder.

Det har tilsyneladende ikke været godt nok for 3 mobil, som netop i Danmark har åbnet op for deres LiveShop koncept.

Konceptet er simpelthen at man i stedet for at gå ned i butikken og få rådgivning, går ind på 3’s hjemmeside som så stiller dig om til en kundeservicemedarbejder via. video. Kundeservicemedarbejderen kan tale til dig via. deres mikrofon og du kan se dem live, men som forbruger har du selv muligheden for at bestemme om 3’s medarbejder skal kunne se og høre dig via. webcam og mikrofon, om de kun skal kunne høre dig, eller om alt kommunikation fra dig til dem foregår via. tekstchat.

Det helt ekstraordinære ved denne service er 3’s teknologi som gør det muligt for kundeservicemedarbejderen at hente elementer ind på skærmen som du så kan se som overlay på videoen. Det kan f.eks. være billeder, priser eller andre informationsbokse og hvad man nu ellers har fundet på. Det hele fungerer via. multitouch og er alt i alt hamrende cool. Derudover har 3 valgt at sætte kameraet der filmer kundeservicemedarbejderen bag selve skærmen, så de altid kigger dig lige i øjnene.

3. LiveShop har allerede kørt et stykke tid i udlandet, men nu kan du i Danmark også prøve at shoppe mobiltelefon som var du i butikken…. uden at skulle forlade din seng vel at mærke.

3 Mobil har i forbindelse med lanceringen udgivet to pressemeddelelser, en der præsenterer servicen og en der præsenterer teknologien. Alternativt kan du selv tage et smut ind på www.3.dk og prøve LiveShop af hvis du er på udkig efter en ny mobil, eller se de to videoenr herunder der præsenterer konceptet.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=pE0ynsCW1zo

httpvh://www.youtube.com/watch?v=SilkY5-Q1Iw

 

Skriv et svar