Nokia 6600 fold sort

Anmeldelse

Ekspertanmeldelse af Nokia 6600 fold sort

Til forbrugeren som bare ønsker en telefon der virker, og som er forholdsvis simpel og lige til at gå til, kan Nokia præsentere deres 6600 Fold mobil. Nokia 6600 Fold er en fremragende klassisk fold/klap telefon som har de mest vitale funktioner en mobil skal have, plus lidt mere. Blandt funktionerne kan nævnes et godt og solidt 2 megapixel kamera med både blitz, autofokus og zoom. Udover det kan nævnes et imponerende 2,13 tommer OLED-display (QVGA, 240×320) med 16 millioner farver (OLED er en ny skærmteknologi for mobiltelefoner, som er bedre og klarerer end den traditionelle løsning).

Funktioner
Blandt de mere fikse funktioner kan nævnes fingertrykkommandoer til oplysning af udvendigt display, afbrydelse og afvisning af opkald, plus snoozefunktion på alarm. Du behøver heller ikke at være nervøs for om fold-ud funktionen går i stykker, da det er fremstillet med gnidningsløs elektromagnetisk åbningsmekanisme, som er utrolig slidstærkt.

Nokia 6600 fold understøtter desuden ”must-have” features som FM radio, USB, Bluetooth, WAP, MP3 (og andre lydformater) og så har den 18 MB intern hukommelse.

Design
Et af de steder hvor 6600’eren kommer til udtryk, er på design. Man skulle næsten tro man stod med et stykke B&O teknik i hånden. Den har en blank sort overflade, som også fungerer som en slags sort glas. Bag dette glas vises ur, indgående- og ubesvarede opkald, ventende beskeder og mere. Tasterne hos mobilen, er logisk placeret og nemme at betjene (i form af store taster – beskedskrivning er en leg!).

Nokia 6600 Fold er en fantastisk mobiltelefon, især priser taget i betragtning. Det er en mobil der har alle de basale funktioner og så lidt til, lækkert design og er slidstærk. Absolut en mobiltelefon som kan anbefales!

Herunder ser du udvalgte billeder (de åbner i nyt vindue):

Specifikationer
Batteri
Taletid GSM 4.00
Taletid WCDMA (Hours) 240.00
Standbytid GSM 300.00
Standbytid WCDMA 18000.00
Battery Capacity (Wh) 860.00

Broadcast
FM radio

Data Services
HSDPA
EDGE (Network Dependent)

Formfaktor
Mobiltelefonens form / Klap telefon

Foto Kamera
Kamera
Blitz
Zoom
Kameraopløsning (megapixel) 2.00

Funktioner
Vibrator
Input Method Phone Keypad
T9 ordbog

Hukommelse
Intern hukommelse (MB) 18.00
Korttype Micro SD
Max ekstra hukommelse (MB) 4.00

Interfaces
Bluetooth
USB

Kommunikations muligheder
SMS
MMS (Multimedia Messaging Service)
E-mail
Instant Messaging
Push E-Mail
Ekstra lang SMS
Gruppe SMS

Media Formats
MP3
AAC

Media
Musikafspiller

Mobilt netværk
Driftsfrekvens GSM Quad Band
GSM 850
GSM 900
GSM 1800
GSM 1900
UMTS
GPRS (Network Dependent)

Ringetoner / Designs
MP3
Polyphonic Ring Tones

Skærm
Display Colors (million) 16.00
Skærm beredde (mm) 240.00
Skærm højde (mm) 320.00

Software Pc
Syncronisation
Call Register
Lommeregner
Kalender
Java(TM) Technology
MIDP 2.0
Data Synchronisation

Spil
For-installerede spil

Størrelse og vægt
Vægt (gram) 110.00
Længde 87.70
Bredde 44.00
Dybde 15.90

Web
WAP

Video

Videoer af Nokia 6600 fold:


29 tanker om “Nokia 6600 fold sort”

 1. Jeg ønsker mig den SÅÅÅÅÅ meget. Jeg kan jo bare købe den for mine konfirmationspenge, men jeg har ikke en dyt forstand på at købe mobiler, så det skal min far eller mor bare hjælpe mig med.

 2. jeg ønsker mig den SÅÅÅÅÅ meget jeg kan jo bare købe den for mine konfirmationspenge men jeg har IKKE en dyt forstand på atkøbe mobiler så det skal min far eller mor bare hjælpe mig

 3. Hej.
  Jeg har bevæget mig rundt i mobil-junglen og prøvet forskellige mobiler…. Nu vender jeg tilbage til Nokia 6600 fold. Den ER bare det bedste….!

 4. Hvorfor kan jeg ikke finde prisen på denne telefon? prisen skal være “ikke simlåst” jeg ser frem til Deres svar hurtigst muligt. Med venlig hilsen

 5. Jeg vil også gerne vide hvor man køber en nokia 6600 fold, jeg kan heller ikke finde en sælger.

 6. Kan klart anbefale 6600Fold 😉 Er Nokia-entusiast og 6600Fold er absolut EN af de bedste nogensinde 😉

 7. Har en 3 år gammel, er ved at være opslidt, men mååååå absolut have en Nokia 6600 Fold. Hvor kan jeg få fat i en? Har ledt alle steder, men AK. Og det er jeg ked af. KØbte en Nokia 7230 slide, kunne ikke med den, solgte den igen, og har prøvet Samsung Ace, men gider ikke den slags. HJÆLP mig at finde 6600 fold 🙂

 8. Fed og dejlig telefon, men hvordan kommer jeg ind for at blokere et telefon nr. så jeg ikke kan modtage opkald og sms fra et bestemt tlf. nr. ?

  1. Hej Keith,
   Tror jeg ikke du kan desværre. Det er ikke umiddelbart en begrænsning i selve telefonen, men styresystemet der ligger på den.
   Ved godt det ikke hjælper dig, men Apples kommende iOS 6 har denne funktion 😉 Se mere her

  1. Hej Mari,
   Nej, den er desværre udgået hos de fleste forhandlere. Ellers så skulle du være heldig at finde den på en online-shop eller en butik et sted uden abonnement. Du kan også prøve at lede på diverse brugtmarkeder…

 9. Jeg vil købe en Nokia 6600 , men jeg kanikke se priser nogen steder, er jeg blind eller?????
  Kan i oplyse mig prisen, for så vender jeg gerne tilbage

Skriv et svar