Nokia 5310 XpressMusic

Anmeldelse

Anmeldelse af Nokia 5310

Nokia 5310 er en super lækker mobil, i ultra tynd format og fås i både hvid og sort. 5310’eren er en solid, robust mobil som hører til i den lave ende af prisskalaen. Den kommer med en imponerende 2,1 tommer TFT skærm med hele 16 millioner farver, som sikrer knivskarp fremvisning af multimedier, billeder osv. 30 MB intern hukommelse hjælper dig med at få plads til kontakter, beskeder, billeder osv., og ønsker du mere hukommelse er der mulighed for udvidelse til 8 GB.

Nokia 5310’erens stærke side, er primært musik og afspilning. Den er lavet som et modsvar til Sony Ericssons mange musikmobiler og den finske mobilgigant har ikke skuffet! Du får en kanon lyd i 5310, medfølgende hovedtelefoner samt dedikerede musikknapper på fronten, for nem adgang. Den har ægte 3,5 mm audio jack stik, så du kan tilslutte dine højtalere direkte til telefonen.

Alt i alt
Nokia har ramt plet med deres svar på en forholdsvis enkel musiktelefon. Masser af funktioner og perfekt lyd! Bestemt en telefon man bør overveje hvis man er til lyd, musik og enkelthed!

Specifikationer

Specifikationer for Nokia 5310

Egenskaber
Kameraopløsning 2
Linse Digital zoom
Digital zoom 4
MP3 Ja
3G/UMTS Ja
Radio Ja
Taletid max 5
Standby tid max 300
SAR værdi 1,07
Vægt 71
Skærmopløsning 76800 (240X320)
Touchscreen Nej
Form Chokolade bar
Hukommelse 30 MB
Hukommelsesudvidelse Ja

Kontor og fritid
Kalender Ja
Videooptager/afspiller Ja
E-mail klient Ja

Beskeder
Intelligent ordbog T9
MMS Ja

Opkald
Stemmestyring Ja

Telefonbog
Antal kontakter 2000

WAP og data
WAP-browser Ja
Bluetooth Ja

Video
Herunder ser du videoer af Nokia 5310 XpressMusic:

Den er også lækker i hvid!

18 tanker om “Nokia 5310 XpressMusic”

 1. Hej Helene

  Ifølge mobilpriser.dk kan kun købe den hos danlet.dk til 1,100kr.
  Jeg vil dog advare mod danlet.dk på baggrund af de negative anmeldelser på trustpilot.dk

  Håber det hjalp, og hvis du har flere spørgsmål er du velkommen.

  Mvh

  Mahsum Fener, mobilekspert.

 2. min går også i sort konstant og nu kan jeg ikke engang tænde den….har haft to og skal IKKE have en tredje…..

 3. Jeg er glad for min. Har haft min i over 2 år og jeg har tabt den hundrede gange… -og der er ikke sket noget med den 🙂

 4. En super god mobil!.. jeg har haft min i 3 år og den spiller stadigvæk fint selvom den er blevet tabt 1 mio gange og har været ude for regn og blæst… en trofast musikafspiller når man er på farten 🙂

 5. Jeg vil også rigtig gerne vide, hvor man kan købe en Nokia 5310 XpressMusic? Der må da være ét eller andet sted på Internettet!!

 6. Flere efterlyser hvor den kan købes , det er jo ved at være en rigtig gammel model – så mon ikke den helt er udgået – og hvad er folk også villige til at betale for sådan en idag uden abonoment.

 7. Jeg har en sådan mobil – Den er købt d. 1/12 2005 og fungerer upåklageligt. Jeg har ALDRIG haft problemer med den. Den er selvfølgelig slidt og mangler et par taster, men den VIRKER!

 8. Hej..

  Jeg har også en Xpressmusic og den er kanongod. Har tabt den i toiletet, fik hurtigt fisket den op igen. åbnede den og lod den tørre. den virkede bare, selv efter den “stunt”. Ja, min gik også i sort, men jeg opdaterede den bare på nettet, så virkede den fint igen. Har også tabt den ofte og det holder den til. Synes også den er fed, fordi jeg kan optage min egen musik med den. God lyd..

Skriv et svar