Nokia 2720 Fold

Nokia 2720 Fold


Anmeldelse

Nokia 2720 Fold anmeldelse

Efter Nokias salgssucces med den tidligere 6600 fold, er de nu klar med endnu en fold/klap mobil, som ligger i et absolut præsentabelt prisniveau. Der er tale om den nye 2720 fold og ligesom sidst, er der lagt utrolig stor vægt på det æstetiske, flotte design.

Det er tydeligt at Nokia har haft prisen og design som primære målestokke, da de udarbejdede 2720’eren. Dermed ikke sagt at mobilen ikke har noget at tilbyde på funktionssiden, for det har den ligeledes.

Detaljer og funktioner

Nokia 2720 er hvad man kalder en ”no-nonsense” mobil, som grundlæggende betyder at det er en telefon som ikke er propfyldt med features og high-end isenkram. Den er derimod en robust fold mobil, uden løse ender og uden følelsen af plastiklignende elektronik, når man holder den i hånden. Det er en solid, robust mobiltelefon, møntet på dem som ønsker en telefon der bare virker og som primært bare ønsker sig en mobil der kan ringe og skrive en besked, i ny og næ.

Som tidligere nævnt, er den dog alligevel ikke helt uden teknisk kunnen. Nokia 2720 leveres med Nokia Life Tools, FM radio og mulighed for at gå på nettet. Det yderst positive ved at have en mobil, med moderat mængde af funktioner, er den positive indvirkning på batterilevetiden. 2720 Fold har en kanon lang batterilevetid!

Design

Som nævnt indledningsvist, er designaspektet sat i højsædet hos denne model. 2710 Fold er, som navnet antyder, en fold/klap mobiltype. Fronten fremviser et sort, glossy/skinnende look, som nærmest minder om et sort spejl, mens bag panelet er lavet i et mere blødt finish. På fronten ses et lille neutralt ”Nokia” logo, samt ur og mængde af batteri tilbage. Se flere Nokia 2720 billeder, på Nokias officielle hjemmeside.

Slår man klappen op, kommer knapper og skærm til syne. Skærmen er af typen TFT display, er 1,8” stor og måler 120×160 pixels i opløsningen. Hele mobilen måler 93 x 45 x 17,9 mm og vejer blot 90 g og er derfor nem at have med, enten i tasken eller lommen.

Samlet Nokia 2720 fold vurdering

Med 2720, har Nokia haft ”billig” i fokus, som de også havde med den mere enkle Nokia 1661. Mobilen er en glimrende fold/klap telefon og har de fleste basale funktioner. Den er ikke fyldt op med diverse unødige funktioner, hvilket også spiller positivt ind på batterilevetiden, da man får op til 5 timers taletid på en opladning.

Designet er bestemt heller ikke noget man bør overse, da æstetikken ligeledes er sat i højsædet. Med Nokia 2720 får du en visuel mobiltelefon i topklasse, som oser af eksklusivitet og samtidig fungerer rigtig godt. En god, simpel telefon, til dem som ønsker en flot og brugervenlig mobil.

Specifikationer

Nokia 2720 specifikationer

Generelt
2G Network GSM 900 / 1800

Størrelse
Dimensions 93 x 46 x 17.9 mm, 63.8 cc
Weight 90.3 g

Skærm / display
Type TFT, 65K colors
Size 120 x 160 pixels, 1.8 inches
– Second external monochrome TFT display, 128 x 160 pixels, 1.36 inches

Lyd
Alert types Vibration; MP3 ringtones
Speakerphone Yes
– 2.5 mm audio jack

Hukommelse
Phonebook 500 entries, Photocall
Call records 20 dialed, 20 received, 20 missed calls
Internal 9 MB
Card slot No

Data
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 – 48 kbps
EDGE Class 6, 177.6 kbps
3G No
WLAN No
Bluetooth Yes, v2.0
Infrared port No
USB No

Kamera
Primary 1.3 MP, 1280 x 1024 pixels
Video Yes, CIF@15fps
Secondary No

Funktioner/features
Messaging SMS, MMS, Email
Browser WAP 2.0/xHTML
Radio Stereo FM radio with RDS, FM recording
Games Yes
Colors Black, Deep Red
GPS No
Java Yes, MIDP 2.0
– MP3/AAC player
– MP4/H.263 player
– Organizer
– Voice memo
– T9

Batteri
Standard battery, Li-Ion 860 mAh (BL-4CT)
Stand-by Op til 432 timer
Tale tid Op til 5 timer

Billeder

Billeder

Vi kan ikke vise dette galleri

Video

Video


19 tanker om “Nokia 2720 Fold”

 1. jeg har den mobil den er lidt go og men man kan nesten ikke tag bileder sa skule jeg slete et spil

 2. Har problemer med at radioen ikke kan slukkes når den har spillet i længere tid samt at telefonen ikke kan slukkes/tændes når det sker medmindre man tager batteriet ud. Samtidig har jeg oplevet at folk klager over at de ikke kan få forbindelse til telefonen når jeg bruger radioen. Har nu sendt telefonen til rep. men tror desværre det er et generelt problem for denne model da den låne telefon jeg nu har heller ikke kan slå radioen fra efter længere tids brug. (ca. 15-20 min.)

 3. Har en nokia 2720 købt i Spanien. Der er desverre ikke en Dansk ordbog i telefoner.
  Hvad kan jeg gøre ?
  tomas

 4. jeg er lykkelig for min 2720 de store ytaser især da jeg er ½sidigt lam er den nem at skrive på og fold funktionen er fantastisk nu manglerjeg desværre en ny opladerlednong da den gl komi klemme i et hjul og er gået itu
  men definitivt den sammetelefon nøæste gang håber dn bliver ved med a blive producert
  mk
  tine pedersen

 5. den er pæn og handy, mmen jeg har endnu ikke fundet ud af hvordan jeg sender sms til flere ad gangen, men jeg er også en gammel kone

 6. hej jeg er så glad for min 2720 fold mobil vil gerne købe en ny men hvad koster den, svar mig gerne hurtigt,da jeg mangler en nu,hej fra Birthe

 7. Jag tycker mycket om min NOKIA 2720 köpt i Skåne.
  Men i dag slocknade den och jag tror att SIM-kortet aer dött!?!
  Bor nu på Gotland, Sverige – undrar var man köper et nytt och
  vad det kan kosta (cirka)?!

  Tack för ert svar.

  Vänliga hälsningar.

 8. Hej jeg har en Nokia 2720 fold jeg har ikke brugt dedn i 5 år p.g.a. af en ny mobil vil gerne tilbage til min Nokia skal der nyt sim-kort i og kan batteriet oplades????

  m.v.h. Grethe Larsen

   1. hej Jacob

    Jeg har lige købt Nokia 2720 på ebay, men den er på engelsk, så den videre sender jeg gerne til 300 +porto

Skriv et svar