iPhone 3G 8 GB sort

Anmeldelse

Ekspertanmeldelse af Apple iPhone 3G 8 GB sort

Generelt
Må vi have lov at præsentere mobiltelefonen som ikke bare er en mobil. Apples iPhone har revolutioneret mobilverdenen med dens specielle og unikke brugerflade og system. IPhone giver dig en helt unik mobil oplevelse, som ikke kan sammenlignes med noget andet mobilprodukt på markedet. iPhone fungerer som en minicomputer hvor du bl.a. kan logge direkte på internettet vha. 3G og WiFi net. Du får live video streaming direkte fra YouTube og meget meget mere. Mange husker den klassiske iPod (som var et Apples mange elektroniske hits), og iPhonen indeholder også meget fra den æra, som bl.a. omfattende musikafspiller. Den leveres med en imponerende 3,5 tommer multi-touch-skærm, og du har mulighed for at gennemse din musik i Cover Flow samt se video og film i 16:9 format.

Funktioner
Apple iPhone har et væld af funktioner. Blandt de mere interessante forekommer direkte video streaming af YouTube videoer, og du har mulighed for at bladre gennem dine yndlingsvideoer med fingrene som hvis du bladrede i en bog. Desuden kan nævnes understøttelse af Google Maps samt indbygget GPS navigation. Begge disse services indeholder naturligvis satellit kort, hvilket betyder du f.eks. kan zoome ind på dit hus!

Iphonen har derudover nyttige features som gør dig i stand til at holde dig opdateret på aktiemarkederne, se vejrudsigter og diverse tidszoner. Du kan købe musik direkte fra din mobil fra Apple iTunes og med 8 GB plads på telefonen, løber du ikke tør for hukommelse. iPhone er naturligvis legende let at synkronisere med din hjemmecomputer, så begge altid er opdateret (gælder f.eks. e-mail).

Apple har lagt stor vægt på selve måden du bruger iPhonen (måden du navigerer på), og dette er noget helt specielt i sig selv. Du styrer med dine fingre, hvad enten det gælder opkald fra din kontaktliste, eller billednavigering, som foregår ved at du ”bladre” igennem dit fotoalbum. Det samme er gældende i forbindelse med brug af browser (safari) som gør det sjovt at surfe! Du ”ruller” ligeledes i dine lister (f.eks. kontaktliste).

Iphone bruger Safari som webbrowser, hvilket er den meste avancerede browser til mobiltelefoner. Udover uovertruffen hastighed, giver Safari browseren dig stor fleksibilitet og glimrende synkroniseringsmuligheder af bl.a. bookmarks og andet browserinformation. At sende SMS er blevet sjovt igen, med iPhone. At skrive en besked foregår i et chat-lignende vindue, vha. den indbyggede multi-touch funktion. Den kan f.eks. forudsige ord m.m.

GPS’en er ikke bare en almindelig GPS. Den har f.eks. mulighed for at give dig information vedr. trafiktæthed, så du undgår lange køer eller trafikpropper. Kameraet i iPhone 3G er blevet opdateret siden den første udgave af iPhone. Den fås nu med stort kamera og avanceret fotobehandlingsprogram, så du kan redigere dine feriebilleder direkte på din mobil!

Sammenfatning for iPhone 3G 8 GB
En af vores tids mest innovative mobile enheder. Det store udbud af smarte funktioner, gør iPhone 3G 8GB til en af de fedeste mobiler på markedet. Den har lidt af det hele, hvilket betyder den henvender sig til den brede befolkningsgruppe. Det er ikke så mærkeligt iPhonen er en af de bedst sælgende mobiltelefoner i historien, den er simpelthen i en liga for sig selv. En helt fantastisk mobilenhed som bør være allemandseje! Bestemt en mobiltelefon der kan anbefales.

Opdatering: Apple har udgivet ny iPhone 3GS

Se billeder af iPhone 3G 8GB sort herunder:

Specifikationer
Data Services
HSDPA
EDGE (Network Dependent)

Formfaktor
Mobiltelefonens form Bar telefon

Foto Kamera
Kamera
Kameraopløsning (megapixel) 2.00

Funktioner
Touchscreen

Interfaces
Bluetooth
Wi-Fi

Media
Musikafspiller

Størrelse og vægt
Vægt (gram) 133.00
Længde 115.50
Bredde 62.10
Dybde 12.30

Video
Video af Apple iPhone:


18 tanker om “iPhone 3G 8 GB sort”

  1. Hej Oya,

   Jeg ved ikke lige hvorfor du skulle ønske at ‘opdatere’ en 3GS til en 3G, hvilket i øvrigt teknisk set ville være en ‘nedgradering’ 😉

 1. Hej hvis nu der er trådløst netværk hjemme hos en kan man så hoppe på det trådløse via iphone uden det koster mere end hvis det var en bærbar?

 2. ja du kan hoppe på WI-FI alle de steder der er trådløst internet og hvor du har koden til det
  det vil sige at du feks kan gå på den i s-toget gratis

 3. hej jeg ville bare lige hører om i kan svarer på mit spørgersmål det er hvor kan jeg finde en iphone 3gs i HVID lidt billigt

  1. Hej Nur,

   8 GB er i den lave ende af iPhones – rent hukommelsesmæssigt. Tilgengæld er 3G’eren ofte væsentlig billigere end de nyere udgaver.

Skriv et svar